Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek elmondjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Az exem kb fél éve szakított velem, azóta nem beszéltünk. Egy egyetemre járunk így van rá esély, hogy összefutunk, bár nagyon kicsi hisz mindkettőnknek nagyon kevés órája van már. Én nem emlékszem, hogy azóta láttam volna, viszont több közös ismerőstől is hallottam, hogy panaszkodott nekik, hogy elmemtem mellette a suliban mőg csak rá se néztem direkt másik irányba néztem és ez neki tök rosszul esett és biztos utálom őt. Ez pedig nem így van nem haragszom rá egyáltalán szimplán csak nem vettem észre, hogy ott van. Kicsit bánt, hogy azt hiszi utálom és azon gondolkodtam tisztázom vele a dolgot, de akkor még tudni fogja, hogy a többiek ezt elmondták nekem. Szerintetek megbeszéljem ezt vele, vagy hagyjam?
2016. nov. 30. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az igazságot.

Szükséged van arra, hogy más is tudja?

2016. nov. 30. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, hogyha nem akarsz tőle semmit sem akkor hagyd, ne beszélj vele..
2016. nov. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!