Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakíthatott velem?
Márciusban megismerkedtem egy társkereső oldalon egy magyar lányal aki angliában él 5éve!Szimpatikusak voltunk egymásnak,és rengeteget beszélgettünk és haza is jött áprilisban,hogy talizzunk!
Mindkettőnknek az az igazi szerelem volt az első látásra.Szüleimnek bemutattam,mindenhol felválaltuk egymást!Meg is beszéltük,hogy kimegyek hozzá lakni,majd májusban hazajött és együtt repültünk ki angliába!
Én gyakorlatilag mindent feladtam,hogy vele élhessek kint!
Amikor kint voltunk éreztem,hogy nem olyan mint elötte és nem is közeledett felém (sex sem volt)!
Erre én mérgemben,bánatomban lementem a boltba és vettem egy sört és elszívtam egy cigit a lakás udvarában!
Erre ő felkapta a vizet és a sőr és a cigi indokkal szó szerint megrendelte az első repjegyet,hogy menjek haza,mert ő ezt nem bírja és esélyt sem adott,hogy megbeszéljünk mindent!
A poén az hogy csütörtökön repültünk ki,de szombaton már jöttem is haza magyarba!
3# Nem volt benne gerinc,hogy elmondja az igazat!
Lehet tényleg jobb,hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!