Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ez normális?
Én szakítottam, hosszú kapcsolat, együttélés stb.
Kb 3-4 hét telt el, most azt mondja, ez a kapcsolat szar volt, nem illunk össze, és egyéb hülyeségeket állít, valótlan dolgokat.
Amit hibázott, nem ismeri be, teljesen másképp adja elő, mint a valóság. Stb stb
Ez mire jó?!?
A múltba? Ez a jelen, zajlik a feldolgozás, ennyi.
Köszi a véleményedet!
Azon az állásponton vagyok én is, hogy értetlenül állok az előtt, hogy re szakítottál, és mégis a másik érzéseivel foglalkozol.
Miért? Neked ez mire jó? Mit érdekel téged, ő mit gondol a kapcsolatról, aminek már VÉGE? Sajnálat, együttérzés, kicsi szomorúság oké, nade ilyeneken emészteni magad, hogy miért hazudik? Kit érdekel?
Mert megbántott nagyon, és bíztam benne, h belátja, és megért. De ő ellentétes irányba ment el.
Nem zártam még le, most már kénytelen leszek.
"Mert megbántott nagyon, és bíztam benne, h belátja, és megért"
tipikus példája a kettős játszmának mikor a fagyi vissza nyal.
látod ezért nem játszmázunk soha egy kapcsolatban. lehet durcizni meg a hattyúk halálát játszani, csak akkor ez lesz a végeredmény.
egyébként is a legtöbb esetben ha valaki csak azért szakít, hogy ezzel kinyilvánítsa azt, hogy ő ezt megteheti, sok pozitív eredményt nem szokott produkálni.
játszmáztál, és most bebuktad.
tanulópénz megvolt, ennyivel is bölcsebb lettél. (reméljük)
Tévedsz. Ez nem fekete-fehér.
Megbántott, és szakítottam, mert úgy éreztem több fájdalmat nem bírok elviselni. Egyértelműen éreztem, hogy meg kell lépni.
Majd a következő időben jött az érzés, hogy a lelkem csak akkor nyugszik meg, ha arra gondolok, belátja, és majd lehet valahogy. Hogy mi újra együtt. De a szakításnak meg kellett történnie, azt a kapcsolatot le kellett zárni.
Újat lehetne nyitni, vagy lehetett volna, de ki tudja, mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!