Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ez normális?

Figyelt kérdés

Én szakítottam, hosszú kapcsolat, együttélés stb.

Kb 3-4 hét telt el, most azt mondja, ez a kapcsolat szar volt, nem illunk össze, és egyéb hülyeségeket állít, valótlan dolgokat.

Amit hibázott, nem ismeri be, teljesen másképp adja elő, mint a valóság. Stb stb

Ez mire jó?!?

2017. jún. 26. 12:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem meg kell ertenem, hogy miért így csinálja. Ez van. Remélem, nem haragszol. :D
2017. jún. 26. 13:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11.: temrészetesen nem haragszom, nem én ragadok bele a múltba konok szemellenzősként
2017. jún. 26. 13:28
 13/22 A kérdező kommentje:

A múltba? Ez a jelen, zajlik a feldolgozás, ennyi.

Köszi a véleményedet!

2017. jún. 26. 13:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Azon az állásponton vagyok én is, hogy értetlenül állok az előtt, hogy re szakítottál, és mégis a másik érzéseivel foglalkozol.

Miért? Neked ez mire jó? Mit érdekel téged, ő mit gondol a kapcsolatról, aminek már VÉGE? Sajnálat, együttérzés, kicsi szomorúság oké, nade ilyeneken emészteni magad, hogy miért hazudik? Kit érdekel?

2017. jún. 26. 13:55
 15/22 A kérdező kommentje:

Mert megbántott nagyon, és bíztam benne, h belátja, és megért. De ő ellentétes irányba ment el.

Nem zártam még le, most már kénytelen leszek.

2017. jún. 26. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:

"Mert megbántott nagyon, és bíztam benne, h belátja, és megért"

tipikus példája a kettős játszmának mikor a fagyi vissza nyal.

látod ezért nem játszmázunk soha egy kapcsolatban. lehet durcizni meg a hattyúk halálát játszani, csak akkor ez lesz a végeredmény.

egyébként is a legtöbb esetben ha valaki csak azért szakít, hogy ezzel kinyilvánítsa azt, hogy ő ezt megteheti, sok pozitív eredményt nem szokott produkálni.

játszmáztál, és most bebuktad.

tanulópénz megvolt, ennyivel is bölcsebb lettél. (reméljük)

2017. jún. 26. 20:42
 17/22 A kérdező kommentje:

Tévedsz. Ez nem fekete-fehér.

Megbántott, és szakítottam, mert úgy éreztem több fájdalmat nem bírok elviselni. Egyértelműen éreztem, hogy meg kell lépni.

Majd a következő időben jött az érzés, hogy a lelkem csak akkor nyugszik meg, ha arra gondolok, belátja, és majd lehet valahogy. Hogy mi újra együtt. De a szakításnak meg kellett történnie, azt a kapcsolatot le kellett zárni.

Újat lehetne nyitni, vagy lehetett volna, de ki tudja, mit hoz a jövő.

2017. jún. 26. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem érdekes kérdező, hogy mindenki ugyanazon a véleményen van a valaszolók közül, csak te vagy hóember, de indokod mindenre van és mindent megmagyarázol, miért jó azt úgy csinálni?
2017. jún. 27. 08:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem megmagyarazom, csak több részletet elárulok, hogy teljesebb legyen a kép. A döntés helyes volt, de jól esett volna, ha nem ferditi el a valóságot, hanem belátja, hogy hibázott. Ennyi.
2017. jún. 27. 09:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi, átment bolondba, te meg erre vállat vonsz, és éled tovább az életed. Minden további filozofálás felesleges, és hátráltat téged.
2017. jún. 27. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!