Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok. Majdnem 2 éves (eddigi legkomolyabb) kapcsolatom ért véget. Már 2 hónapja szaporodtak a problémák, és már a végén szinte elviselhetetlen lett. Nem foglalkozott velem. Szinte naponta is csak pár mondatot beszéltünk. Komolyan gondoltam a szakítást, de mindig csak terelt ilyenkor, vagy tett rám magasról. (Meg kell jegyeznem, hogy nem éltünk együtt, és nem is találkoztunk nap mint nap) szóval ma felhívtam, hogy lezárjuk a dolgot. De amikor felvette, annyit kérdezett hogy ki vagyok, először csak azt hittem viccel, de aztán, elmondtam a nevem, erre megismételte, és mondja hogy ez a név nem mond neki semmit. Tudom hogy a kapcsolatunknak már rég véget kellett volna vetni, de ez a mondat nagyon szíven ütött. Hogy lehetne ezen túllépni? Van valakinek valami tanácsa? Kérlek ne bántsátok, már így is a padlón vagyok. Előre is köszönöm annak aki elolvasta, és válaszol!
2017. jún. 13. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én exem is úgy köszönt el telefonon hogy "...viszonthallásra" - gondolom ott volt a csaja..

hát b+ pontosan megértem amit mondasz! Szívbemarkoló, sokkoló! De NE foglalkozz ezzel ez őt minősíti nem téged!

2017. jún. 14. 19:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked legalább felvette. Nekem az exem arra sem máltatott hogy felvegye a telefont, elolvassa a vibert vagy az email-t. Egyszerűen nem vett rólam tudomást egyik pillanatról a másikra. Hogy lehet túllépni? Sehogy. Csak idővel. De mindig fájni fog. Átérzem mi van benned, most élem át én is. Kegyetlen rossz. De az van, hogy most kell erősebbnek lenned. És kitartani, nem összeroppanni. Mert akkor elérte a célját!
2017. jún. 15. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen hulla*dék után siránkozni, örülj hogy megszabadultál tőle! Egy ilyen ember hogy kezelne a jövőben szerinted? Mindig csak szemétkedne veled, meg éreztetné hogy nem érsz semmit a szemében, gondolom nem akarod őrá pazarolni az idődet, életedet, ez olyan ember akinél az is jobb ha senkid sincs.
2017. jún. 15. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

első észrevételem. ki az aki lepontozza azokat a válaszokat, hogy ott volt az ex?!? jézusom.

szóval

a kétfajta típusú válasz

hogy bhunkó és hogy ott volt az ex, pontosan egyformán elfogadható magyarázat.

de a kettőt összeköti valami.

az ilyen ember érzelmi nulla, és ráadásul egy lelketlen, igazából ha nagyon egyszerűen szeretnék fogalmazni, akkor mentálisan sérült.

ILYET MÉG EGY FUTÓ KALANDOR SE CSINÁL!

egy két éves "akármilyen" kapcsolatban soha senki nem tesz ilyet, ha egy normális ember.

hogy előadja, hogy nem ismer? mivaaan?! tragédia!

hidd el, akármi volt az ok, köszönd meg a sorsnak, hogy megszabadított tőle!

hidd el, ez ajándék volt. egy ilyen s.g.gfej nem kell senki életébe. az eszem megáll, játszma..... ? játszma? jézusom, miféle tiszteletlen ember az, aki játszmázik? hogy mekkora "síkságok" vannak, el sem hiszem.

ne emészd magad. és ne szomorkodj. ez ajándék volt, hogy eltűnt. ne érezd magad pocsékul, ez a történet nem téged, hanem a másikat minősíti.

az a lényeg, hogy te érezd magad normális és szép, értékes embernek, mert te tiszta lapokkal játszottál. a másik fél - mindegy mi az oka - nagyon szánalmasan, ostobán oldotta meg a dolgot, egy felnőtt, ép (ÉÉÉP! AZAZ SÉRÜLÉSMENTES, DEFEKT-MENTES EMBER) ilyet nem csinál.

köszönd meg ezerszer a sorsnak, hogy csak két évet szántál egy sz..r-nak.

már bocs :)

ne szomorkodj. mindig csak jobb lesz, ahogy az ember érik, és tapasztal, és okosodik, már egyre jobban látja hogy kit sodor mellé az élet :)

egyszer jön egy "ajándék" az élettől, egy jó ember, rendes férfi, aki nem játszmázik, aki két év alatt 730 boldog napot akar és tölt is veled :)

2017. jún. 16. 00:00
 15/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok én ezt írtam neki egy hete..,így több hónap szenvedés után de NEM válaszolt pedig céges emilről küldtem, kiragadott részletek CSAK erős idegzetűek olvassák...!

"komolyan bmeg egy kutyával különbül bánnak *Szomorú arc*!! NAGYON KÖSZÖNÖM biztos megérdemeltem

" itt hagysz kétségek közt, halálra izgulom magam mi lehet? mi történik? így én sem tudok lépni vagy bármi...tőlem nem kell elnézést kérni "

.. LE VAGYOK TILTVA MINDENHONNAN oszt forduljak fel NEKED EZ HOGY ESNE??? ÉN MIKOR CSINÁLTAM EZT VELED???

"Az, aki tényleg foglalkozik veled legalábbis szeretne le van szarva. De EZ is téged minősít "

"utoljára még normálisan tudtunk beszélgetni most meg ez megint szerinted ez így korrekt?????? Nálad ez a szokás??? ha veled is ezt csinálták elég szomorú de talán jobban meg kéne nézned kikkel ismerkedsz.."

na, ennyit Te is írhatsz neki dobd a postaládájába!! :D

Viccen kívül én értem. Sosem beszéltem így vele amúgy ...bár lehet kellett volna..

Hálát adok az égnek hogy megszabadultam ettől közben felbukkant egy régi udvarlóm akivel valami kezd kialakulni mellesleg itt a gy.k.n is lett egy épp fel akart jelenteni az exem:((( ...természetesen alaptalan! valaki telenyomta a zárat ragasztóval szerinte én voltam. Hát, búcsúzni csak szépen talán nálatok is ez volt a baj...ő valszeg egész másképp élte meg mint Te a kapcsolatot!! Sajnálom!:(

menj el a munkahelyére-ne könyörögj!-kérj egy beszélgetést mert így nehéz tovább lépni kizárólag azért. És ne lássa rajtad hogy szenvedsz, fiatal vagy, okos, találsz még hidd el!!!!...Szenvedjen ő ha ilyen hülye volt!!:((

Én drukkolok és írd meg ha jutottál valamire, feltétlenül.:) 42/N

2017. jún. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!