Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom, mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején megcsalt engem amit én megbocsájtottam neki. Bizonytalan voltam mikor elment a barátaival mindig attól féltem hogy újra megtörténik. Az utóbbi időben nagyon sokszor megy el a haverokkal bulizni ami a mi találkáink rovására megy.Nem csinálunk együtt közös programokat, legtöbbször csak fekszünk és nézünk valami filmet.A barátaival töltött eseményekre költ pénzt de amikor velem van még egy csokit sem kapok(kiv.születésnap,karácsony). Nem tudom ezt mire vélni.

Valaki?

2017. jún. 6. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

A megcsalás, a haverok előnyben részesítése Veled szemben, az apró figyelmességekről való megfeledkezés, az ellustulás, ellaposodott szabadidőtöltés arra enged következtetni, hogy a srác megbízhatatlan, éretlen, komolytalan egy komoly kapcsolathoz. Inkább olyan tucat tinisrác benyomását kelti, aki valamiért Veled van, de lehet, ő sem tudja miért. Szerintem ez jobb nem lesz, Te pedig egyre inkább besavanyodsz. Már azt a megcsalást is hiba volt megbocsájtani, ne haragudj. :( Én a helyedben rögtön lépnék.

25/N

2017. jún. 6. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
KUKA a pasi! ne várj egy percet se..vagy végül is várhatsz, majd akkor ő fog dobni ha összejön vkivel akibe szerelmes lesz. mert téged nem szeret.bocsi.ne szúrj ki magaddal, hagyd ott
2017. jún. 6. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:

semmi értelme kínlódj mellette tovább.

bármelyik ujjadra találsz olyat aki odafigyelően kezel!

csak észre kéne venni őket, nem a bunkó nemtörődöm p/*/csökkel járni, csak mert "ahhww a szeme a szája az arca..."

2017. jún. 7. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!