Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogja abbahagyni a zaklatásomat?
Szóval még decemberben összejöttem egy sráccal aki mint utólag kiderült egy degenerált drogos idióta. Sokáig kitartottam mellette de egy idő után meguntam és kidobtam. Amikor megtettem,utána egy ideig zaklatott,hivogatott,idejött a házamra stb..munkatársán keresztül zaklatott.
Megfenyegettem hogy feljelentem (felfüggesztettje van tehát nem lenne jó neki) egy időre ettől megijedt és békén hagyott.
Most viszont újrakezdte,miután letöröltrm az összes facebookját,blokkoltam a számokat (5 vagy 6 különböző számról hivogatott) így most valami ismerőse facebookjáról küldözget nekem hangüzenetet..
Meg miután szakítottam vele összejöttem mással és belém állt hogy ő majd megver engem is meg az akkori barátomat is hogy én milyen jogon merem őt megcsalni. (Ez kb. Március közepén volt,de már február vége körül mondtam neki hogy hagyjon örökre,tehát már akkor szakítottam vele)
Mit gondoltok mégis mior fogja megunni?
Egyébként mintha megéreztem volna ezt,este is ezzel álmodtam...
Köszönöm :)
Próbálok óvatos lenni bár nem egy városba lakunk (hála istennek) de voltam olyan értelmes még anno hogy felfedtem hogy hol lakok..
Így kisebb az esélye hogy bántani tudna de végülis ha felbliccel a vonatra akkor simán itt van és akkor születhetnek problémák..
Egyébként totál kikészültem miatta, annyira örültem hogy végre semmibe nem nézem,ere persze hogy megint nem hagy nyugodni:( olyan reménytelen ez az egész..tudnám honnan jutottam megint eszébe hónapok után hogy : " oh kezdjük már el újra zaklatni mert olyan jó is az"..
Kedves utolsó! Képzeld, az elején nem tudtam hogy drogos,utána pedig segiteni akartam neki..
De a kérdés egyébként sem erre irányult..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!