Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi időre volt szüksége, szakítás után új párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Kort,nemet légyszi írjatok.2017. máj. 30. 16:57
2/7 anonim válasza:
Az első szakításom után 6 héttel már mással voltam, hamar túlléptem az exen, mivel megcsalt. Azóta már ezzel a sráccal is szakítottunk, két hónap telt el, nem bírok rá sem nézni másra. Szóval még nagyon sok idő kell
23N
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Változó. Volt, hogy 4 hónap, volt, hogy 1 évnél több.
Jelenleg mivel most is szakítottunk a barátnőmmel, nem is akarok új kapcsolatot, mert elegem lett abból, hogy én vagyok a jófiú, aztán meg átvernek.
37/F
4/7 anonim válasza:
Volt 1,5 éves kihagyásom, fél éves is.
5/7 anonim válasza:
Ket komoly kapcsolat kozott legutobb 11 honap telt el, azelott egy szinten komolynal 10 honap.
21/L
6/7 anonim válasza:
Nálam függ a szakítás okától, mennyire élt még a szerelem. Volt, hogy 2 hónappal később már újra lángoltam. Jelenleg egy éve már, hogy nincs senkim, de nem azért, mert a múltat siratom. Egyszerűen csak így alakult.
33/N
7/7 A kérdező kommentje:
Értem,tehát ha "eljön" a megfelelő személy,akkor az idő mindegy.
2017. jún. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!