Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek a tudatot, hogy az exeteket mással van? Tapasztalat, vélemény?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel néhány hónapja szakítottunk hosszú kapcsolat után. Szerettük egymást, de nem működött, nem szeretem azt az embert, aki lettem mellette. Most hogy mással jött össze értetlenül állok a kettős érzés előtt, hogy egyszerre örülök, hogy talált valaki neki való pasit, és jót akarok neki, másfelől idegesít a tudat, hogy most valaki mással van, és valaki mással lefekszik, stb.2017. máj. 23. 07:16
21/22 A kérdező kommentje:
Ohóó, azóta már mással vagyok, családot alapítottunk, gyerek, s minden. Nagyon jól megvagyunk, köszönöm kérdésedet!
(Sokáig kíréstett az emléke az előző csajnak, de aztán lassan kikopott a hétköznapok gondolatai közül.)
2021. jan. 25. 17:23
22/22 anonim válasza:
Pont hasonló cipőben járok.
Igaz 1 éve szakítottunk, de beszéltünk még.
Aztán pár hete nagyon gyorsan bepasizott és le is feküdt vele ami nagyon frusztrál, mert hirtelen jött neki, nekem meg ismerkedni sem volt nagyon lehetőségem. De itt a tanácsok és a te példád most erőt ad, hogy találni fogok mást akivel boldogok leszünk.
Bár fogalmam sincs, hogy hol és kicsit esélytelenek látom,de igyekszem elfelejteni és tudom, hogy akivel most van azzal is boldog lehet és előzetesen ahogy megismerte vigyázni fog rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!