Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek a tudatot, hogy az exeteket mással van? Tapasztalat, vélemény?
Szerintem több idő kell hogy lecsillapodjanak az érzések.
Arra gondolj hogy mint írod : "nem működött, nem szeretem azt az embert, aki lettem mellette"
Én úgy váltam el hogy már őt nem szerettem.
De még így is néha eszembe jut mi lett volna ha... (azért van, mert van két gyerekünk)
Aztán gyorsan elhessegetem a gondolatot, emberileg nem passzoltunk, önző, irígy, lusta, gyerekes, felelőtlen volt. Mit akarok én egy ilyen nőtől? Semmit! Ha semmit akkor jól döntöttem. De nálam azért is van ez mert azóta nincs senkim.
Szerintem előre nézz, a jelenlegi kapcsolatodra fordítsd az energiát, ne a múlton agyalj. Vele nem működött, az új pároddal működhet, de el is cseszheted ha a múltban élsz...
Nekem fura, kettos erzem.
en szakitottam jo par honappal ezelott.
szuper dontes volt, azota sem banom.
o nem az a fajta ember,aki tobb idot marad egyedul ( szerintem ki se birna)
Szakitasunk utan 1 honap se telt el,de mar probalkozott csajoknal.
nem jott ossze neki.
es brutal mod elkezdett inni. Ez azota is tart.
Sejtem az okat, volt egy masik no, de az se jott ossze neki.
szerintem teljeseb abnormalisan viselkedik miota szakitottunk.
ugyanakkor meg , nekem valahol ( es tudom , hogy ez gaz es nem kene igy ereznem) de rossz, hogy a mi szakitasunk nem is erdekelte, meg valaki, akivel meg ossze se jott meg kikesziti.
Persze ha felreteszem az egomat, akkor azt kivanom, hogy legyen rendben.
Szia!
Végig olvastam a kommenteket, igazan hasznos valaszokat írtak.
Mi újág azóta veled? Történt valami megemlítésre adandó dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!