Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zavarjam el ha nem akar menni?
elég hosszú a sztori, úgy hogy megprobálom rövidre fogni...
már hosszú ideje együtt vagyunk és hát..az elején jó szép volt akkor még nem ismertem az igazi arcát, amikor megismertem azt akkor elakartam hagyni de mindig más tele beszélte a fejem hogy ő nem rossz csak rá jött a hiszti (hiszti alatt megütött nem is 1x) csak ezt nem szerettem volna elmondani..
és ez többször megismétlődött....
na már amikor "benőtt a fejem" elmondtam azt is hogy bántalmazott már nem is 1x ... újra ismétlődött jött a befojás és épn engedtem..
még rengeteg ilyet tudnák mondani de nem is habozom tovább rátérek a lényegre.
tegnap elötöl már rosszban vagyunk tegnap este megpofozott kint az utcan... és hát most már elég...mondtam neki hogy pakoljon és menjen el ismétlem" nem megyek el mert ezt a szobát én fizetem"
tömören ennyi a lényeg
ha én azt akarom hogy menyen el már ma akkor mit tegyek?
1. Az nem derül ki, hogy ki fizeti a lakást/szobát - mert annak van joga maradni.
2. Ha meg bántalmaz, akkor költözz el és jelentsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!