Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi nektek azaz idő, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nektek azaz idő, ami kell a szakítás kiheveréséhez?

Figyelt kérdés

Szerencsére én párkapcsolatban vagyok, de nagyon szerelmes, jelenleg megőrülnék, ha szakítana velem a párom, mert nagyon szeretem.

Ismeretségi körömben is van olyan, hogy a fiú egy másik lányt választott, és az ismerősöm 2 éve még mindig őt 'gyászolja'.

Nektek mennyi idő volt?

2017. máj. 22. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Átlagosan 2-3 év.
2017. máj. 22. 16:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi .

Akkor hasonló mint a halál

2017. máj. 22. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem változó. Függ a kapcsoalt minőségétől, az ember tűrőképességétől de hónapok alatt jobb lesz..teljesen talán egy év. 2 év után már szerintem nem az emberbe kapaszkodik, hanem az általa kreált/felidézett megszépített emlékekbe amiből hiányoznak a rossz tulajdonságok.
2017. máj. 22. 17:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Borzasztó sok idő :(
2017. máj. 22. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megválaszolni.

Rengeteg dologtól függ.

Volt aki után szenvedtem 2évet,volt akin meg hamar tul tettem magam.

2017. máj. 22. 17:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Én előző párom után (mivel megcsalt, és nagyon érzéketlen lettem iránta, nagyon haragudtam)-egyből elkezdtem ismerkedni, másnap. 2 hónapra rá megtaláltam a mostani szerelmem, és sokkal szerelmesebb vagyok belé, nagyon nagyon szeretem, tehát nála nem tudom mi lenne
2017. máj. 22. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam érdekes a helyzet. Lassan egy éve lett vége egy két éves kapcsolatomnak de sajnos nem akárhogy. A barátom megvert,folytogatott... Azóta fél éve új párom van akit nagyon szeretek jobban mint eddig bárkit. Viszont hiába ilyen lett ilyen vége még feltörnek bennem az emlékek még a jobb időszakokból. Szóval ez benne a nehéz. Lehet az embert élve elásnám de az emlékek még vissza tudnak térni akárkivel is vagy.
2017. máj. 22. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Kapcsolattól és szakítástól függ, de általában pár hónap alatt képes vagyok teljesen lezárni. Mondjuk volt már 4 éves szünetem két kapcsolat között, de ott is inkább azért, mert az exem után teljesen elment a kedvem a párkapcsolatoktól. Én szakítottam, szerelmes voltam belé, de a személyiségéből kifolyólag csak szenvedtünk egymással, így okosabbnak tartottam lezárni. Ezen tartott a legtovább túllépni, de jó döntés volt :) Sosem ismerkedtem amúgy társkeresési céllal, simán kiegyensúlyozott vagyok egyedül is.
2017. máj. 22. 17:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2017. máj. 22. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
6 év után se érzem azt, hogy kell új bnő.
2017. máj. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!