Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek melyik fáj jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik fáj jobban friss szakítás után?

Figyelt kérdés
Ha látjátok mennyire boldog nélkületek az exetek, vagy ha egyáltalán nem tudtok róla semmit, még interneten se láttok róla képet?
2017. máj. 21. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ha szakítok, akkor semmit nem akarok a nőről tudni. Mindent elkövetek hogy letudjam zárni magamban. Ez csak úgy megy ha teljesen hátat fordítok és nem foglalkozom vele.
2017. máj. 21. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiről nem tudsz, az nem is fáj — tartja a mondás. És teljesen igaz.
2017. máj. 22. 01:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Sokkal jobban fáj és nehezebb lezárni, ha látod mit csinál.
2017. máj. 22. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem általában jót tett, ha láttam mit csinált utána. Amolyan még egy fájdalmas pofon volt, ami igaz, akkor rossz, viszont utána segít továbblépni. Ha nem tudok róla semmit, simán befantáziálom magamnak, hogy jajj biztos ő is hiányol, szenved nélkülem, stb... Ha látom, hogy vígan dug egy másik nőt, sokkal kevésbé fogom hiányolni.

De ez én vagyok, nem vagyunk egyformák. Nekem segít, de másoknak nem biztos.

2017. máj. 22. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!