Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de van egy közös társaságunk, programokkal stb. Megszakad a szívem, ha látnom kell, hagyjam ott ezt a társaságot?
1 hónapja szakított velem a párom, azóta nagyon padlón vagyok, igyekszem összeszedni magam lelkileg. Viszont tagjai vagyunk egy közös szervezetnek, társaságnak, mellyel félévente több napra is elszoktunk ide-oda menni. Na most nyáron is lesz egy hasonló program, de én úgy érzem nem lenne hozzá lelki erőm, hogy egy hosszú hétvégén szinte 0-24-be közös időt, programot töltsek vele. Ígyis nagyon nehéz, hiszen egy helyen lakunk, félig-meddig egy helyen is dolgozunk, innen ez a "közös társaság"...
Szerintetek mit csináljak? Persze ez csak egy program, a tagokkal külön-külön meg van a kapcsolatunk, de valahogy ezeket a külön kiruccanásokat nem érzem jó ötletnek. :(
Egy ideig ne menj abba a társaságba, jobb lesz úgy hidd el. Akik közel állnak hozzád elmennek majd veled páran, hidd el sokkal jobb lesz így.
Én is csináltam már így és sokkal jobb volt, a társaságot végleg otthagytam, akik számomra fontosak voltak, jöttek utánam inkább, és bár kisebb 4 fős baráti társaság lettünk, mégis ez volt a legjobb, ők sem bánják pedig nekik nem volt okuk őket otthagyni de így kevesen szinte új helyekre jártunk, és új, jobb élményeket éltünk át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!