Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk azóta szorongásos rohamaim vannak mitől?
...azóta rosszul vagyok, szabályosan félek!! Attól hogy egyedül maradok és egyedül fogok megöregedni. Egyik rossz kapcsolatból megyek a másikba-kommunikációs problémák nameg éltérő célok miatt főleg!-..már belefáradtam, 40 éves vagyok nem ronda, nem ápolatlan, nem keresek rosszul, nem vagyok pszichésen terhelt, stb... tényleg ennyire kevesen akarnak komoly kapcsolatot /vagy én fogtam ki ezeket../..?;
A kérdésem az volt már valaki ilyen helyzetben és hogy oldotta meg? /trollok kíméljenek/ Van kiút? Tényleg 50 macskát etetve fogok megöregedni én is amitől mindig féltem..?:) Hol lehet olyanokkal ismerkedni akik komolyan gondolják és hogyan lehet feldolgozni a szakítás utáni frusztrációt?? Azon kívül hogy pszichológus aki azt tanácsolta próbáljam meg megérteni az érzéseimet.
Jó, de hogyan tovább...?
Minden választ köszönök!!!
:(
Üdv.
2-es, nagyon jól leírtad!!! először két hónap szünet volt a végére megoldottam én is ugyanezekre a konklúziókra jutottam..a végén már nyugodt voltam-ahogy 1-es is írta..-..
sajnos újrakezdtük de kár volt.., a leválás már megvolt.., azóta már beiratkoztam suliba mert kell a jobb álláshoz..van egy nagyfiam meg egy nagy lakás jó lett volna ha valakivel megosztom a terheket is..; a miénk szerelem volt két évig csak ő nem volt belém az..most már jobb mint reggel volt amikor a fejemhez vágta fél mondatban hogy szerinte mégse mert nincs esélyünk blabla.
Úgy látszik a Jóisten nem akarja hogy együtt legyünk biztos oka van hogy így alakult már kezdek ebben hinni..!
1#-es válaszolónak írom...meg akinek segíteni fog ha később olvassa..Meg ha arra gondolok hogy máshol éheznek és háború van....
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Münchausen báró is a saját hajánál fogva rángatta ki magát a gödörből....)
Társfüggőség.
Anno kisgyermekként rosszul élted meg anyuddal a kötődés-elszakadást, ezért ma is azt a kötődést keresed, amit a csecsemő az anyja iránt. Tehát te most pontosan ugyanazt a bizonytalanságos szorongást éled meg, mint mikor egy csecsemőt elválasztják a számára biztonságot jelentő anyától.
Nézz után, mit jelent a társfüggőség!
7x-es, kapcsolatfüggőség!! Tudom! kivettem egy csomó könyvet erről.. /a társfüggő ilyen piás, stb..társnak akar jót mindenáron, bár ez ivott is mint az állat. :D/
Kezdem azt hinni tényleg az vagyok. Köszi, utánaolvasok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!