Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk azóta szorongásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk azóta szorongásos rohamaim vannak mitől?

Figyelt kérdés

...azóta rosszul vagyok, szabályosan félek!! Attól hogy egyedül maradok és egyedül fogok megöregedni. Egyik rossz kapcsolatból megyek a másikba-kommunikációs problémák nameg éltérő célok miatt főleg!-..már belefáradtam, 40 éves vagyok nem ronda, nem ápolatlan, nem keresek rosszul, nem vagyok pszichésen terhelt, stb... tényleg ennyire kevesen akarnak komoly kapcsolatot /vagy én fogtam ki ezeket../..?;

A kérdésem az volt már valaki ilyen helyzetben és hogy oldotta meg? /trollok kíméljenek/ Van kiút? Tényleg 50 macskát etetve fogok megöregedni én is amitől mindig féltem..?:) Hol lehet olyanokkal ismerkedni akik komolyan gondolják és hogyan lehet feldolgozni a szakítás utáni frusztrációt?? Azon kívül hogy pszichológus aki azt tanácsolta próbáljam meg megérteni az érzéseimet.

Jó, de hogyan tovább...?

Minden választ köszönök!!!

:(

Üdv.

2017. ápr. 11. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szülő rossz nevelése, rossz viselkedésmintája, amit nyilván ő is a szülőjétől vett át, és így tovább...
2017. ápr. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!