Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi volt? Adjam fel?
Figyelt kérdés
Szakítottunk pár hete párommal, el is költöztem. Nem keres, nem hív. A telefont felveszi ha keresem, visszaír ha írok. De az alábbi válaszokat kapom. Végleg vége (ezt értem) később, hogy MOST nem megy, majd idővel. (hogy mennyi ez a bizonyos idő nem kaptam választ de nem hetekben és pár hónapban mérhető)Nem tudja mit hoz az élet, azt nem állítja, hogy soha. Utána azt kapom majd hónapok múlva térjünk rá vissza, utána megint hogy végleges... Szakításunk oka, sok veszekedés ami szerintem megoldható lenne, de ő már nem hisz benne. Hiányzom neki és szeret.Szeretném őt visszakapni, de úgy gondolom egy kapcsolathoz két ember akarata kell. Azt nem tudom megérteni, hogy amit csinál mit jelent.küzdjek? Vagy ez az az eset amiokor emelt fővel fel kell adni?2017. máj. 15. 14:54
1/3 anonim válasza:
Nem akar téged kapcsolatra, meg mással is szeretne szexelni, de azért téged talonban tart, ha más nem jönne össze.
2/3 anonim válasza:
Mit kell feladni? Nem értem mit szeretnél. Ő nem akar veled kapcsolatot, csak a fasságait vetíti ki rád, amihez nem sok közöd van, mivel őbenne vannak azok a dolgok-gondolatok-érzések.
Nem tudsz vele mit kezdeni... magaddal foglalkozz, őt pedig felejtsd el!
3/3 anonim válasza:
Szerintem add fel.Senki után nem éri meg futni, főleg egy szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!