Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik ilyen vagy csak más a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen vagy csak más a problémája?

Figyelt kérdés
Régóta együtt voltunk barátnőmmel,eljegyzés következett volna a következő hónapokban.Egyik hétvégén még úgy váltunk el egymástól,hogy csók-csók.Korábban már el kezdett levelezni facebookon egy gyerekkel és a hétvége után újra írtak egymásnak.Tehát hétvégén jól megvoltunk. Utána nap meg azt mondja,hogy szakítani akar velem,dehogy nem a másik gyerek miatt(azóta már találkoztak is) Azóta azt mondja nekem hogy teljesen közömbös vagyok számára,nem jelentek semmit sem neki. Szerintetek ez létezik így? vagy csak az hogy most van neki egy új pasi és nem lát a rózsaszín felhőktől? Hirtelen fellángolás? Azóta teljesen megszakította velem a kapcsolatot is. Nekem ez nagyon fáj.Sírok miatta és rosszul vagyok. Ő azt mondta nekem hogy nem érzi a hiányomat és ő most boldog. 27/F
2017. máj. 11. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ami történt, de ha minden rendben lett volna közöttek, akkor nem kezdett volna ismerkedni.
2017. máj. 11. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem érdemli h sírj miatta,habár nehéz de felesjd el.
2017. máj. 11. 20:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazából én úgy éreztem hogy lelki társak voltunk,mindent megosztottunk egymással és jól meg is voltunk. Kicsit a jövőképpel voltak eltéréseink,hogy hány év múlva vállaljunk gyereket Én most még korainak mondtam,bár Ő is de Ő kb úgy érezte hogy egyáltalán nem akarok ami nem igaz,csak korainak érzem.Facebookon a másik gyerek bökte meg először,volt barátnőmnek szerintem tetszett a srác mert gyakran nézegette facebookon. Amint kicsit valami apróságon veszekedtünk egyből már rá is írt,hogy mizu meg hasonlók.2 hete történt de most is csak sírni tudok miatta/érte. Holott szerintem a másik gyerek csak AZT akarja.
2017. máj. 11. 20:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom elfelejteni,fél életemet vele töltöttem el.Neki mindent elmondtam,a legbelsőbb titkaimat is újabban,mivel vannak problémáim,sajnos tragikus dolgok történtek velem az elmúlt pár évben.Ezért eléggé megzuhantam.Ezért jóval érzékenyebb és empatikusabb és törékenyebb lettem lelkileg. Nehezen dolgozom fel a rossz eseményeket.
2017. máj. 11. 20:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,hasonló cipőben voltam.

Elhagyott másért 2hónapig voltak együtt exem meg keresett,le feküdtünk akkor még együtt voltak(megcsalta),együtt voltunk kb 4honapig megint utóbbi időben fura volt nekem nem nagyon akart talalkozni,azóta ujra kavar akivel elhagyott.

HALGASS RÁM! Nagy valószínűséggel vissza fog tancolni exed de!!! NE!!!!! Ismetlem NE! Szóba se állj vele!!

Én megint darabokra törtem,ők nagy valószínűleg nyalják egymast!!

Aki egyszer megtette megteszi mégegyszer tudom szereted nem néznéd ki belőle,de! Ha megbocsajtasz neki azzal azt bizonyítod neki,hogy te mindig vissza fogadod.

Én is bőgtem mint egy kis gyerek stb...nem ér annyit!!! NE ÁLJ LE VELE MEGINT!! Helyre fogsz jönni,én akkor öngyilkos akartam lenni(most is) de nem ér annyit!! Hagyd őket tudom nehez ugyan ezen megyek keresztül,csak én lesegetem exem...amivel ujjabb és ujjab fájdalommal nezek szembe,de nem birom meg állni.

Esetleg ha jol esne ki beszelni magad üzenetben küld el face linked ha beszelgetni szeretnel:) fel a fejjel pajti!! Van kiut csak NEHEZ! De meg eri hidd el!! Bocsi a helyesiras es masert.

20f

2017. máj. 11. 21:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Én is nézem őket állandóan facebook,mert még össze nem jöttek egyébként,nagyon remélem hogy nem is fognak,valakinek valami nem tetszik a másikban vagy valami ebben nagyon bízom és én sokkal jobban érezném magamat,ha tudnám hogy nincs senkije.Mert amúgy meg nem az az ismerkedős fajta,vagy bulizós és én sem...
2017. máj. 11. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Legelsőnek amikor elhagyott rá 2-3 hétre kapcsolatban voltak,most semmi egyenlőre! De hidd el ha össze jönnek darabokra fogsz hullani ennél is ramatyabb lesz a helyzet. Meg éri?nem!

Szivezgetik egymás kepet agyara bugyára stb...hát figyelj te tudod segíteni akarok,hogy ne ess abba amibe en.

Amikor megláttam,hogy kapcsolatban vannak szó szerint szét hullottam,5perc alatt 10szál cigi hasonlók.nagyon padlóra tud rakni az biztos.

Idegossze roppanasom volt 2hetig most labadozok,meg butultam..:/ ezzel ma szembesültem!! Le blokkoltam nem tudtam gondolkozni besokkoltam! Es eleg egyszerű dolgot kértek meg tőlem.

Én remelem hamarosan helyre allok.

Nekem van egy nagyon jo lany baratom sokat segit szinte mindennap! Ha ő nem lenne akkor nem tudom most hol lennek.

Biztos van valami nagyon jo baratod! Jo megbeszelni vele,igazan az tud segiteni aki volt hasonlo helyzetben,mert meg erti,amin keresztul mesz,o meg ert engem es jobban bizik bennem,hogy helyre jovok mint sajat magam!

Ha tudom segiteni irj nyugodtan!

2017. máj. 11. 21:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem barátnőm volt egyben a legjobb barátom is. Mindent meg tudtunk beszélni.Most meg mintha teljesen megváltozott volna.Egyik nap csók,másik nap meg hogy hagyjam békén,nem érdekelsz,nem szeretlek,közömbös vagy,felejts el...stb stb
2017. máj. 11. 21:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Teljesen megertelek.

Tisztazd magadban a dolgokat,ne betegedj bele,nem er annyit,hiába keresed csak magad alaznad meg..es csak rontanal a helyzeten neki kell eszhez ternie,vagy neked es hagyni!!!! Ha már ezeket mondja...es a nők elvárjak,hogy harcoljanak ertuk a ferfiak minek?....

2017. máj. 11. 22:14
 10/13 A kérdező kommentje:
ezaz hogy hova harcolnék? mit csinálnék? letiltott? Ha odamentem hozzá,meg azt mondta zaklatom.Egyik napról a másikra,az az igazság hogy nagyon szeretném hogy meg jöjjön az esze,ez nem Ő!!!nem is olyan régen még mikor hazavittem kocsival este hétvégén ugye nálunk volt és hát talán éppen érzékeny pillanatai voltak,de sírt hogy elmegyek,pedig csak annyi hogy mittudomén szerdáig nem találkoztunk.Én ezt felfogni nem tudom ép ésszel!
2017. máj. 11. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!