Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon kell erről tudnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kell erről tudnia?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én és a barátom már 5 éve vagyunk együtt, viszont az elmúlt 2 évben nagyon nem működött a kapcsolatunk, és novemberben szakítottam vele egy hónapra ( mivel a barátom részegen megütött.. és volt olyan is hogy amikor ő szakított velem tavaly , hogy kavart egy lánnyal.. amit előttem letagadott bár nem voltunk akkor együtt, és csak smároltak és mástól kellett ezt megtudnom az egészet) a lényeg az hogy amikor én szakítottam vele.. akkor én is smároltam egy csávóval.. és nemtudom, hogy ezt el kéne e mondanom a barátomnak vagy semmi köze hozzá? sokan azt mondták, hogy ha ő képes volt egy évig a pofámba hazudni meg megalázni hülyének nézni, ezt bőven megérdemli, de nekem kicsit bűntudatom van bár nem kéne hogy az legyen.. mert semmit sem jelentett ez az egész számomra és olyan mintha meg sem történt volna..

szerintetek? Normális válaszokat szeretnék.. és előre is köszönöm :)

2017. máj. 10. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Részegen megütött? Amiatt legyen bűntudatod, hogy még együtt vagy vele.

Van egy rossz hírem, ez nem lesz jobb. Persze bocsánatot fog kérni mindig nagyon.

Ehhez képest pisztlicsári semmi, hogy smároltál vagy nem amikor együtt se voltatok.

2017. máj. 10. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom normális lesz- e neked, de amit leírtál, az alapján tökéletesen passzoltok, normális kapcsolatot keresőknél nem lenne esélyetek, úgyhogy fátylat a múltra, éljen a jövő, legyetek boldogok...
2017. máj. 10. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:

zizis vagy.

ha ez kell neked, hajrá :D

2017. máj. 10. 09:38
 4/8 anonim válasza:
Nem is értem h azután h megütött mi a faxert vagy vele?????
2017. máj. 10. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért sajnos mert ragaszkodom hozzá, és bízom abban, hogy megtud változni ... :( Rengetegszer voltam már úgy vele, hogy jó elég ott hagyom.. de egyszerűen nem megy , mert tudom,hogy nagyon szeret tényleg mindennél jobban szeret.. és képtelen vagyok otthagyni :(
2017. máj. 10. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Eleve nem kel vissza menni egy olyan kapcsolatba ahol megüti az egyik a másikat. A részegség nem mentség. Aki egyszer megteszi az máskor is megfogja
2017. máj. 10. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze bízz benne, hogy ha úgy összever, akkor legalább a mentőt kihívja neked...

Ahol már jelen van a fizikai erőszak, annak a kapcsolatnak meszeltek. Megváltozni? Nem lehetetlen, de nem nálad fogja

kezdeni. (viszont szerintem nem is akar megváltozni)

2017. máj. 10. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Nos ez a nap végén a te lelkiismeretedtől függ és nem azon múlik, hogy ki mennyivel "adós" a másiknak.

Ez alatt azt értem, hogy hiába ütött meg, meg hasonlók, az nem jogosít fel arra téged, hogy te attól még "visszaadd" a kölcsönt. A nap végén a te értékrended kell legyen a mérvadó és magaddal élsz együtt. E szerinte dönts, hogy elmondod-e vagy sem.

2017. máj. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!