Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek kitálaljak az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kitálaljak az új barátnőnek?

Figyelt kérdés

A történet röviden annyi, hogy az exem megcsalt amíg még együtt voltunk. A szemem láttára buktak le randizás közben. Ismerem az exemet és teljesen biztos vagyok benne, hogy letagadta az új lány előtt, hogy van barátnője. A lány reakciója is erről árulkodott, amikor rajtakaptam őket, és kérdőre vontam az exemet. Az eset után én megszakítottam minden kapcsolatot a sráccal, meg sem vártam a magyarázatát. Párszor felkeresett azóta, hogy beszéljük meg a dolgokat, de én nem igazán voltam rá vevő. Ekkor már "hivatalosan" is együtt voltak a lánnyal, bemutatta otthon, facebook-on is kitették h kapcsolatban vannak. Nemrég megint felkeresett (miután minden egyes alkalommal megkértem, hogy hagyjon békén), hogy találkozna velem és töltsük együtt az éjszakát. Itt konkrétan rajtam múlt az, hogy nem csalta meg az új barátnőjét velem, mert ismét nemet mondtam.

Nem tudom érdemes lenne-e a másik lány tudtára adni. Én rá nem haragszom, mert amikor összejöttek az exemmel, ő nem is tudott rólam.

2017. máj. 8. 17:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
En elmondanam neki. Minek pazaroljon o is idot erre a gennyzsakra?
2017. máj. 8. 17:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem hinne neked, csak azt hinné, hogy be akarsz kavarni, mert vissza akarod kapni a pasit.

Jobban jársz, ha nem csinálsu semmit. Ő meg majd rájön. Ha van egy kis esze, kirakja ott és akkor, mikor kiderült hogy ketten vagytok.

2017. máj. 8. 17:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kitálalnék, ha nincs vesztenivalóm (pl exnél maradt meztelen fotók, amikkel bosszút állhat). Nem vagyok bosszúálló típus, de ez már az az undorító viselkedés, amitől kinyílik a bicska a zsebemben.
2017. máj. 8. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha bozonyítékod van (mentett beszélgetés) akkor pakolj csak ki.

30/f

2017. máj. 8. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj képernyőmentéseket a beszélgetésekről aztán mehet a csajnak.
2017. máj. 8. 17:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 4. nek is igaza van: ha nincs bizonyítékod, simán letagadja és kész, szóval előtte gyűjta bizonyítékot mindenképp
2017. máj. 8. 17:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Van bizonyítékom, megvan az egész beszélgetés. Abban viszont sajnos nem vagyok biztos, hogy az intim képeinket kitörölte. :/ Bár azt mondta, hogy mindent törölt, kinézem belőle h hazudott...
2017. máj. 8. 17:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
tálalj b@zmeg megérdemli az ilyen szutyok
2017. máj. 8. 17:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
7.: sajnos egészen biztos, hogy nem törölte a képeidet, az ilyennek egy szavát sem lehet elhinni. Ebben az esetben viszont gondold át a dolgot, mert benne van a pakliban, hogy visszaél vele
2017. máj. 8. 18:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
még ha le is tagadja gondolj csak bele az új csajának már elültettél egy gondolatmenetet a fejébe és lehet, hogy ez most még nem zavarja, de később ha összevesznek és rájön milyen egy mocsok ember is valójában akkor elkezd gondolkodni "vajon tényleg igazat mondott akkor régen?" ez a kétség ott lesz a fejében végig
2017. máj. 8. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!