Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kitálaljak az új barátnőnek?
A történet röviden annyi, hogy az exem megcsalt amíg még együtt voltunk. A szemem láttára buktak le randizás közben. Ismerem az exemet és teljesen biztos vagyok benne, hogy letagadta az új lány előtt, hogy van barátnője. A lány reakciója is erről árulkodott, amikor rajtakaptam őket, és kérdőre vontam az exemet. Az eset után én megszakítottam minden kapcsolatot a sráccal, meg sem vártam a magyarázatát. Párszor felkeresett azóta, hogy beszéljük meg a dolgokat, de én nem igazán voltam rá vevő. Ekkor már "hivatalosan" is együtt voltak a lánnyal, bemutatta otthon, facebook-on is kitették h kapcsolatban vannak. Nemrég megint felkeresett (miután minden egyes alkalommal megkértem, hogy hagyjon békén), hogy találkozna velem és töltsük együtt az éjszakát. Itt konkrétan rajtam múlt az, hogy nem csalta meg az új barátnőjét velem, mert ismét nemet mondtam.
Nem tudom érdemes lenne-e a másik lány tudtára adni. Én rá nem haragszom, mert amikor összejöttek az exemmel, ő nem is tudott rólam.
Szerintem nem hinne neked, csak azt hinné, hogy be akarsz kavarni, mert vissza akarod kapni a pasit.
Jobban jársz, ha nem csinálsu semmit. Ő meg majd rájön. Ha van egy kis esze, kirakja ott és akkor, mikor kiderült hogy ketten vagytok.
Szerintem ha bozonyítékod van (mentett beszélgetés) akkor pakolj csak ki.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!