Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri rá várni?
Lassan 3 éve vagyunk együtt mindketten 21 évesek vagyunk, az első komoly párkapcsolatunk mindkettőnknek. Elég erős megfelelési kényszere van a páromnak mindenki, még maga felé is. Van egy kis terve amit ő megszeretne valósítani, a terv pedig az lett volna hogy pár komolytalan kapcsolat után lenne egy olyan jó kapcsolata, mint velem.
Mi viszont azelőtt találkoztunk, hogy ez megtörtént volna, így mindig ezen gondolkozik, hogy ez neki kimaradt.
Én nagyon, de nagyon szeretem őt és ezt viszont is megkapom, de ez a nem tudok dönteni dolgot kicsit kezd már sok lenni. Emiatt és egyéb lelki bajai miatt most jár pszichológushoz.
Azt mondja, hogy várjak még, ameddig ezt letudjam magában rendezni. Én várok türelmesen, de már borzasztó nehéz. Nem szeretnék szakítani és úgy érzem ő se, ha együtt vagyunk mindig nagyon jól érezzük magunkat, veszekedni se szoktunk ritkán. Ezen se szoktunk összeveszni, ő sajnál amiért ilyen nehéz helyzetbe hozott én meg várok.
A kérdésem az lenne, hogy volt e már valaki ilyen helyzetben és tudna e pár jó szóval lelket adni belém, vagy bármi egyéb tanácsot adni. Köszönöm szépen előre is.
Ez a sztori szinte ugyanaz, mint ami nálam van most. Ugyanígy szünetet kért 1 hete a barátnőm, neki is én vagyok az első kapcsolata, bár ő nem amiatt, hogy másokat kipróbáljon. Ő is jár pszichológushoz, lelki dolgait le akarja rendezni, tőlem 2-3 hetet kért. Ugyanazt mondta ő is nekem, mint neked a párod, hogy nem akarja, hogy neked rossz legyen.
Nagyon nehéz, mert én szeretem őt nagyon és még 2 hete jövőt terveztünk együtt, egyik nap meg ezt benyögi. Nem tudom nálatok mennyi lenne ez az idő, de nekem ez a 3 hét is sok, sőt így 1 hét után sem bírom már nagyon.
Viszont éppen ezért nem tudok mást csinálni, hogy kivárni, aztán persze lesz, ami lesz.
Nyílván egy kapcsolatban nem jelent jót egy időkérés, vagy szünet vagy ilyesmi, de talán van 1-2% esély.
Nálunk legalábbis az a kérdés, hogy ha ez az idő eltelik, akkor én hogy fogok hozzá viszonyulni, ugyanis az idő miatt egyre jobban elhidegülünk, hiszen, semmi kapcsolat nincs, nem tudom mire számíthatok.
Nem minden esetben szakítás előkapuja az ilyen, van amikor valaki tényleg döntésképtelen és idő kell ahhoz, hogy az összekuszált érzései rendeződjenek.
Kedves Első kommentelő!
Attól hogy téged csúnyán atvágtak és hazudtak neked, attól még nem mindenki ugyanolyan.
Soha de soha nem hazudott még nekem a barátom, elhiszem neki, hogy így érez.
Második kommentelő: mi beszélünk egymással, nem úgy tartunk szünetet, hogy nem szólunk a másikhoz. Csupán erről a dologról nem.
Már két hete jár pszichológushoz és örülök, hogy utána mindig kicsit jobban érzi magát.
Sok kitartást kívánok.
Ha tudja, hogy lenne jobb akkor már szakított volna velem. Pontosan amiatt nem szakít, mert úgy gondolja én vagyok neki az igazi és nem akar elveszíteni. Csak mindig eszébe jut ez a hülyeség ami nem kellene és ezt tudja ő is nagyon jól. Emiatt kért hozzáértő segítséget, hogy ezek a gondolatok ne emésszék.
Örülök, hogy neked boldog párkapcsolatod van és minden jól megy, irigyellek amiért neked az van.
Én is azt szeretnék ezért próbálom megoldani és minden tőlem telhetőt beleadni. Ha a végén nem jön össze ez van az élet megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!