Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi volt a legnagyobb külső/belső változás, amin átmentetek egy fájdalmas szakítás után?
Terhesség 😹
Mondjuk a fájdalmas rész a "páromé" volt...
Külső: új frizura, egy halom új ruha, új szemüveg.
Belső: még kitartóbb lettem, azóta több önbizalmam van, megismertem jobban saját magam a nagy magányomban, rájöttem, hogy mik az erősségeim, mik a gyengéim, és azóta heti hét nap dolgozok, mert szeretem csinálni, és most van is rá időm 0-24-ben :D És a legutóbbi két szakításomat a sok munka miatt két előléptetés követett :)
külsőre nem sok, általában egy új frizura, de az nálam nem olyan ritka :)
belsőre: elhagyott a normális férfiak létezésébe vetett hitem egy jó időre
23/N
Feladja, hogy önmaga legyen, önszántából alárendeli magát egy másik ember akaratának, utána meg a férfit okolja... 😃 női logika, éljen a feminácizmus! 😃
Nyilván mindkét nemben vannak hülyék, de amikor ennyire a másik félre kened -kérdező és több válaszoló- a FELELŐSSÉGET, saját hibáitokat kizárva, akkor ott nem igazán tűnik fel, hogy mitől lennétek ti jobb emberek, mint az exeitek, sokkal inkább az, hogy teljesen összeillettetek, és egyforma gyökerek voltatok.
Érdemes lenne ezt felismernetek, és a belső változást a femináciskodás helyett értelmes emberré válásban kellene keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!