Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél így a helyemben?
16 èvesen szerelmesek lettünk egymàsba egy fogyatèkkal élő fiùval.2 èvig jàrtunk.A csalàdja eltiltotta tőlem.Mindketten sìrva vàltunk el egymàstòl.Azt mondta ha nagy lesz keres,hàtha enyhül az anyukàja.Neki az anyukàja a gyàmja a mai napig.Messze lakunk egymàstól mert elköltöztek.Az anyukája sose hitte hogy tèntleg fontos volt a fia.Azòta csak randizgatok de senkivel nem tudok összejönni.Ő hiànyzik.Hallomàsbòl tudom hogy èn is neki.Őt se telefon,se posta,se net közelbe nem engedik.4 ève szeretem.Viszont 3 ève lassan hogy nem làttam...Az első èvben minden egyes nap,minden egyes óràjàban sìrtam...a baràtaim szerint engedjem el mert majd mèg betegebb lesz ùgyis.De! Ő olyan volt lelkileg mint èn,volt egy teljesen egyforma anyajegyünk is ugyanott. Stb.Szòval ő volt az első nagy szerelmem ès hiányzik...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!