Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Te mit tennél így a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél így a helyemben?

Figyelt kérdés

16 èvesen szerelmesek lettünk egymàsba egy fogyatèkkal élő fiùval.2 èvig jàrtunk.A csalàdja eltiltotta tőlem.Mindketten sìrva vàltunk el egymàstòl.Azt mondta ha nagy lesz keres,hàtha enyhül az anyukàja.Neki az anyukàja a gyàmja a mai napig.Messze lakunk egymàstól mert elköltöztek.Az anyukája sose hitte hogy tèntleg fontos volt a fia.Azòta csak randizgatok de senkivel nem tudok összejönni.Ő hiànyzik.Hallomàsbòl tudom hogy èn is neki.Őt se telefon,se posta,se net közelbe nem engedik.4 ève szeretem.Viszont 3 ève lassan hogy nem làttam...Az első èvben minden egyes nap,minden egyes óràjàban sìrtam...a baràtaim szerint engedjem el mert majd mèg betegebb lesz ùgyis.De! Ő olyan volt lelkileg mint èn,volt egy teljesen egyforma anyajegyünk is ugyanott. Stb.Szòval ő volt az első nagy szerelmem ès hiányzik...

22/N

2017. ápr. 20. 10:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
tènyleg
2017. ápr. 20. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy fogyatékkal élő...így nem tud csak úgy az anyjától elmenekülni :S

milyen fogyatékossága van? és te szerinted eltudnád látni megfelelően?

24F

2017. ápr. 20. 11:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Microchepaliàja van.Igen.Egyrèsz mert nagyon szeret plusz ápolòkènt is dolgoztam.
2017. ápr. 20. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:

utána olvastam kicsit...

nála milyen súlyos és kevésbé súlyos dolgokat eredményezett?

továbbá képes lenne ellátni magát nap közben?

fiatal vagy még előtted az élet, de látszik, hogy te szereted őt, egy beteg embert aki soha nem élhet normális életet...és ez sokat elárul erről a dologról, nem azért szereted, mert milyen izmos, okos meg ilyenek...

elfogadod a legnagyobb hibájával együtt...

és úgy gondolod, hogy letudnád élni az életed mellette ilyen áldozatok mellett?

24F

2017. ápr. 20. 11:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudja hogy beteg.Néha olyan mint egy felnőtt,nèha àtmegy gyerekbe,kicsit nehezebben èrt meg dolgokat.Igen,tudnèk érte áldozni.
2017. ápr. 20. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:

mondjuk ha az anyja a gyámja és papírja van a betegségéről, akkor nehéz lenne magadhoz venned :S

a családja miért ellenzi ennyire?

gondolom te egészséges vagy

2017. ápr. 20. 11:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen,egèszsèges vagyok.Az anyja szerint biztos azèrt kell a fia mert jàrnak vele kedvezmènyek.Hozzàtennèm! Amikor utaztunk ès kìsèrője voltam a buszon,akkor is kifizettem a jegyemet.Szerinte abnormális az,hogy egy beteg fiùt szeretek.Ő azt mondta,ha nem lenne a fia,akkor nem is tudnà szeretni...
2017. ápr. 20. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
és te mit szeretsz benne? ezt szavakba tudod önteni? :)
2017. ápr. 21. 08:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt hogy olyan mintha én lennèk,csak fiùban.Közös az ìzlèsünk,szavak nélkül èrtjük egymást.Meg tetszik mindehogy.Nekem gyönyörű! :-)
2017. ápr. 21. 09:38
 10/11 anonim ***** válasza:

és szerinted ezt az anyja elhinné? hatással lenne rá?

vagy mi hatna rá?

2017. ápr. 21. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!