Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem szakítanom kéne, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem szakítanom kéne, de félek. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, mindig voltak gondok, viták. Karácsonykor költöztünk össze, és már most azt érzem, nem bírom. Sok mindent sorolhatnék, egy a lényeg, nem vagyok boldog( több okból). De félek. én csak 22 vagyok, így ugye mellette nőttem fel. nem volt más barátom, nem tudom mások milyenek, és milyen egy normális, JÓ kapcsolat. Félek, hogy megbánnám. Félek, hogy sokat képzelek, sokat várok, és nem reálisak az elvárásaim. És félek attól is, hogy nem kapnék mást (kicsit nagy vagyok. Mindig vele képzeltem el az életem, a jövőm, de most nem látok túl sok jót. Lehet csak a megszokás miatt vagyok még itt. De félek. Mit gondoltok?
2017. ápr. 18. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Így kívülállóként könnyű azt mondnai, h szakíts, de nyilván neked nehezebb ez a döntés. De az a baj, hogy nem fog ez változni a késöbbiekben sem. Ha annyira szeretne, akkor változtatna. Pl. barátom és köztem is voltak nézeteltérések, pl. a beszélgetés hiány volt a fő probléma, mert elég rossz példát látott otthon. Viszont megbeszéltük ezt és próbál változtatni magán, hogy működjön ez a dolog köztünk. És én is próbálok váltztatni olyan dolgokban, amik esetleg őt zavarná. A kapcsolat ettől lesz hosszú távon működőképes. Szóval én is azt javaslom, hogy inkább váljatok szét. 22 évesen nem késő mégpárt találni. Én is 22 évesen jöttem össze a barátommal 3 éve, ráadásul ő nekem az első kapcsolatom
2017. ápr. 18. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem, megerősítésként, olvasd végig amiket írtál, gondold át azokat, amiket le sem írtál, aztán irány csomagolni és hazamenni!

Ha hiányzol neki, el fog gondolkodni a változtatáson és megy érted, ha nem hiányzol neki, akkor kár pazarolnod az időt, úgysem lesz jó vége!

2017. ápr. 18. 21:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem jönne... Mindig én jöttem utána
2017. ápr. 18. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Talán azért nem jön, mert mindig te mész!

Szedd össze magad, vagy változtat a viselkedésén a seggdugasz, vagy rémületedben, nehogy elveszítsd belecsapsz egy jó szar életbe és úgysem maradtok együtt.

2017. ápr. 18. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Ne izgasd magad, nem fogják elkapkodni ezt a "kincset", akinél a kertben kapálás kimeríti még húsvétkor is a kimozdulás fogalmát.

Olyan nőt, aki ezt fiatalon elfogadja nem igen fog találni.

2017. ápr. 18. 22:06
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Megtettem, eljöttem.

De újabb kérdésem lenne. Most érezzem magam szarul? Emailen engem támad, hogy 7 év után ezt meg tudtam tenni, és milyen vagyok, meg stb stb.... Szóval h én vagyok a hibás. Ez normális, hogy ezt csinálja? Vagy tényleg érezzem magam szemétnek?

2017. ápr. 21. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
NE hagyd magad érzelmileg zsarolni. Nem vagy semmilyen, neked is jár a boldog párkapcsolat, az önbecsülés és önbizalom. Kezdj el magaddal foglalkozni és tisztázd le magadban a kapcsolatot. Eszedbe ne jusson visszamenni és tanuld meg hogy nem neked kell mindig menni más emberek után, mert ez kiszolgaltatott helyzethez vezet. Sok sikert!!! Legyél határozott, én szurkolok neked. Minden új nap tiszta nem szennyezi hiba. Ne a múltadra koncentrálj, hanem a jelenre és ne hogyd hogy ezzel zsaroljon vagy bántson.
2017. ápr. 23. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Most tarts ki Kérdező!

A legnehezebb döntést már meghoztad, megvalósítottad, ha meginogsz, megint a vesztes pozíciójába kerülsz.

Nem vagy hibás ... és talán ő sem.

Egyszerűen nem illetek össze, más az elvárásotok az élettől, más a jövőképetek, mások a napi szintű szokásaitok, a kapcsolatrendszeretek, a kedvteléseitek.

Ha 7 év alatt nem sikerült összecsiszolódnotok, kár beinvesztálni ebbe a veszett ügybe még több évet, mert halálosan boldogtalan leszel.

A megszokás miatt lesznek rossz napjaid, ezért ne akarj most mindenáron egy új kapcsolatot, hanem heverd ki a régit.

Ha nagyon elszántan keresel új pasit, az nem fog sikerülni, mert a nagy kapkodásban megint csak beválasztasz egy nem megfelelőt.

Add át magad a független életednek, élvezd a nyarat, menj emberek közé, legyél tisztában az értékeiddel, legyél határozott és öntudatos és neked is el fog jönni, akivel nem csak kompromisszumokról szól az életed!

2017. ápr. 23. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!