Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljon tesóm mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon tesóm mert zsarolja a barátja hogy kiteszi a meztelen képeit mindenhova ha szakít vele?

Figyelt kérdés
Rendőrségtől börtöntől sem fél de megesküdött hogy minden oldalára plakátokra kiteszi húgom akt és házi szex képeit
2017. ápr. 18. 14:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elég forró vérű, ideg beteg szerintem,
2017. ápr. 18. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Rafkós hülyegyerek?

Szerintem inkább a tesód az!

SENKINEK nem küldünk ilyen képeket, és ugyanúgy senkinek nem hagyjuk, hogy csináljon rólunk!!! ALAP!

Még ha nem adná ki, ha elveszíti a telefont, aki megtalálja, majd ő felrakja a netre! Bármi megtörténhet, ezért NEM ENGEDJÜK EZT SENKINEK.

2017. ápr. 18. 15:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen nagyon kis naiv sajnos ő is hibás volt tudom jól.
2017. ápr. 18. 15:24
 14/19 anonim ***** válasza:
30%
Ezek a tanár nénik....
2017. ápr. 18. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:

#13:

igazából a kép készítéssel nincs gond, de azzal igen, hogy ilyen idiótával van együtt aki visszaélne vele :S

ha nem informatikus és nem ért ahhoz, hogy VÉGLEG törölje biztosan a rendőrséghez fordulnék a helyében...

am a srác mivel foglalkozik? milyen hobbija van? lehet valaki olyannak kellene a közelébe férkőznie aki megtudná szerezni a felvételeket és így kicsalni tőle, meg megtudni van e másolata...

2017. ápr. 18. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Rendőrség, ha nem hatja meg,akkor beszélgessen el a fiúcskával néhány férfi ismerősötök, de a "szekrényebbik" típusúak közül. Különben ez személyiségi jogok megsértése,ha jól tudom.
2017. ápr. 18. 16:06
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

sideshow:

Kozepiskolai tanarkent dolgozok. Iden bevezette az igazgatosag, hogy a 9. evfolyamban (es mivel friss kezdemenyezes minden osztalyban most) mostantol kezdve mindig elo kell adnom/adnunk az ilyen dolgok veszelyeit.

Miert nem csinalunk magunkrol pucer kepeket. Miert nem toltunk fel olyan tartalmakat a netre, amirol nem szeretnek ha tudnank, hogy hozzank tartozik...stb

Borzaszto, hogy minden evben 120 diak kezdi el nalunk a kilencediket. Annak kb a fele lany es azoknak a negyede/fele keszitett mar magarol legalabb fehernemus kepet, amit meg is osztott mar massal.

Sajnos nem is feltetlenul a baratjuknak kuldik el, hanem ezzel probalnak bepasizni. Borzaszto vilag ez.

A kerdezonek annyit tudok mondani, hogy kizartnak tartom, hogy a kepeidet atta meg mas kettotokon kivul. Sot tuti, hogy a srac elkuldte mar par haverjanak, akik tovabb kuldtek...blabla

Rendőrségi ugy eseten maximum penzbirsagra szamithat a kepeket terjeszto banda, de inkabb semmire.

Le kell nyelned ezt a dolgot es elfogadni a kovetkezmenyeket, tanulj belole.

2017. ápr. 18. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem a rendőrséget kell felhozni a barátnak, hanem elmondani

neki, hogyha megteszi, és nem fél a börtöntől, akkor majd

szépen bemegy hozzá beszélőre, és megsúgja a rabtársának,

hogy azért ment be hozzá, mert megerőszakolta az 4 éves

kisöccsét...

Hidd el, többet fing nem hagyná el a hátsó felét.

2017. ápr. 18. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Elég kamu szagú a sztori, sok helyen klisékből van összerakva. Én lapoztam.
2020. jún. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!