Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párommal 1 hónapja szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 1 hónapja szakítottunk, nem tudja túl tenni magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 6 éves kapcsolatrol van szó. (22-éves làny vagyok) . Elég fiatal voltam mikor össze jöttünk. Életem eslő igazi nagy szerelme volt és én is neki. Az utóbbi időbe rengeteget veszekedtünk 1 éve laktunk együtt anyósékkal. Egyszer az egyik veszekedés soràn megütött engem. Most terveztünk külön költözni és babát akartunk. Amikor az egyik nagy veszekedésből ez lett. Haza is költöztem azonnal a szüleimhez . Probàlom elfelejteni tudom nagyon nagy hiba de szinte azonnal elkezdtem ismerkedni hátha elfelejtem. Ő viszont nem hagy engem békén állandóan könyörög igérget h soha tobbé nem tesz ilyet. Minden percbe reménykedik h vissza megyek hozzá. Sìr ( sose làttam 6 év alatt) képes volt ide jönni a szuleim házához és itt màr letérdelve könyörgött , hogy bocsássak meg neki. Nem engedtem neki haza küldtem. Azota is folyamatosan irkál . Azt mondja nem tud élni nélkülem nem tud elfelejteni. Ha letiltom azt mondja elfog jönni ide megint a házunkhoz. Ja és már öngyilkossággal is fenyeget. Csak h menjek vissza hozzá. Amikor ir nagyon megsajnálom van, hogy sirok is attol h tudom szenved de nem megyek vissza hozzá. Mikor fogja végre abba hagyni mit tegyek? Ugye szerintetek sem jó ötlet tiszta lappal kezdeni ?

2017. márc. 30. 10:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mindig is erőszakos volt velem . Emlitettem.
2017. ápr. 2. 04:05
 22/23 anonim ***** válasza:

"Együtt lennél 6 évig valakivel, az meg tegyük fel szó nélkül lelép az életedből, neked mindegy lenne valóban a 6 év?"

>Férfiként írom: Semmiféle jelentősége nincs annak a 6 évnek. Igen, és ezt csak az tudja megérteni, aki átélte.

Én kb. 4-5 évig voltam együtt a volt barátnőmmel, és már hamarabb ott kellett volna hagynom. Évek ide vagy oda, egyszerűen nem volt hozzám való, egy tévedés volt az életemben.

2017. ápr. 2. 04:10
 23/23 anonim ***** válasza:

haha persze még az erőszakos,gyilkossággal zsarolót sajnáljuk, te jó ég. Látom az áldozathibáztatás megy, meg a nőgyűlölet. :)

Na hasonló alak lehet az 53% -os ,mint a volt párod. Tele elnyomott frusztrációval és utálattal amiért mindenki más hibás, csak ő nem. És csodálkoznak,hogy előbb- utóbb egyedül maradnak. Merthogy az ilyenek mindig azért gyűlölik a nőket, mert a kutyának nem kellenek. Vajon miért...

2017. ápr. 3. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!