Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párommal 1 hónapja szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 1 hónapja szakítottunk, nem tudja túl tenni magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 6 éves kapcsolatrol van szó. (22-éves làny vagyok) . Elég fiatal voltam mikor össze jöttünk. Életem eslő igazi nagy szerelme volt és én is neki. Az utóbbi időbe rengeteget veszekedtünk 1 éve laktunk együtt anyósékkal. Egyszer az egyik veszekedés soràn megütött engem. Most terveztünk külön költözni és babát akartunk. Amikor az egyik nagy veszekedésből ez lett. Haza is költöztem azonnal a szüleimhez . Probàlom elfelejteni tudom nagyon nagy hiba de szinte azonnal elkezdtem ismerkedni hátha elfelejtem. Ő viszont nem hagy engem békén állandóan könyörög igérget h soha tobbé nem tesz ilyet. Minden percbe reménykedik h vissza megyek hozzá. Sìr ( sose làttam 6 év alatt) képes volt ide jönni a szuleim házához és itt màr letérdelve könyörgött , hogy bocsássak meg neki. Nem engedtem neki haza küldtem. Azota is folyamatosan irkál . Azt mondja nem tud élni nélkülem nem tud elfelejteni. Ha letiltom azt mondja elfog jönni ide megint a házunkhoz. Ja és már öngyilkossággal is fenyeget. Csak h menjek vissza hozzá. Amikor ir nagyon megsajnálom van, hogy sirok is attol h tudom szenved de nem megyek vissza hozzá. Mikor fogja végre abba hagyni mit tegyek? Ugye szerintetek sem jó ötlet tiszta lappal kezdeni ?

2017. márc. 30. 10:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
*szintén könyörögnek, hogy adjak neki egy esélyt.
2017. márc. 30. 11:09
 12/23 anonim ***** válasza:

Hala a joegnek, hogy vegre olyan not lehet itt latni, aki nem megy le pincsibe, es kezdi magat okolni, hanem kirakja a szuret a nyomoreknak, es kesz, tovabblep.

A legjobb az lenne, ha megszuntetned vele minden kapcsolatot.

2017. márc. 30. 11:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Én utoljára találkoznék vele, tisztáznám,hogy ne reménykedjen, én lezártam ezt a részemről, ismerkedni fogok és tovább lépni.

És utána tiltanám, törölném mindenhonnan, ha kell. A szülőknek meg megmondani, hogy ha odajön a ház elé ne engedjék be stb.Ha nagyon zavaróvá válik,akkor végső esetben akár rendőrt hívni.

Szerintem jól tetted,én sem tudnék megbocsátani,ha így megütött volna.És te is írtad,hogy az utóbbi egy évben nem volt az igazi, lehet ennek így kellett lennie, lehet még szerencséd volt,hogy észhez tértél és nem vállaltál be tényleg egy babát egy haldokló kapcsolatba.

Fiatal vagy, nem késő újra kezdeni.

Hajrá.

És tényleg zárd le vele, ne adj neki okot,hogy reménykedjen.

Akármilyen fórumon is talál meg, ne írj neki vissza többet.

2017. márc. 30. 11:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Ezerszer megmondtam neki,h lezàrtam felejtsen el . Személyesen is a szemébe mondtam mikor itt volt. Attol tartok soha nem fogja feladni . Már tényleg nem fogok reagálni semmire.
2017. márc. 30. 11:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor , ha legkozelebb jon a rendorseget hivd ki. Az ilyen egy gyenge fereg, semmibe kell nezni.
2017. márc. 30. 13:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Valaki tanácsolta, de nehogy találkozz vele személyesen! Pont az ilyen állatok szoktak bekattanni és az utolsó búcsú-lezáró találkozón megölni a párjukat,hisz már fenyegette is. 2 ilyen esetről is tudok csak az ismertségi körömből! Ebből a pasiból simán kinézném azok alapján amit a kérdező írt. A legjobb tényleg letiltani ,nem reagálni arra amit ír,számot cserélni.A rokon is jó ötlet egy időre. Látszik,hogy rettenetesen gyenge lelkileg, örülök, hogy még időbe kiderült,hogy milyen ember és nem lett ez a beteg, erőszakos ember egy pici gyerek apja. Sok sikert kérdező és légy erős! :)
2017. márc. 31. 11:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Mindig is tudtam , hogy tud agresszív lenni de miota ott hagytam akkor jött csak elő belőlle igazán , hogy mire képes. Betegesen szeret és betegesen féltékeny. Szüleim megmondták h fel jelentést fognak tenni ha még egyszer ide jön. Remélem nem kell tartanom ettől . Eléggé ijesztő amiket írt néha. Azóta tényleg letiltottam és nem regálok viszont szerintetek a "volt anyóssal" is mindenképp meg kéne szakitanom a kapcsolatot igaz? Ugy tekintett rám mindig mint a saját lányára nagyon kivan őt is megviseli ez. Viszont amikor vele kommunikalok egyből feljön a szó, h a fiacskája mennyire szenved meg rossz irányba fog hajtani elkezd ő is könyörögni.
2017. márc. 31. 11:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen egyértelmű,hogy vele is szakítsd meg. Nem szerethet lányaként ha azt akarja,hogy visszamenj a fiához aki bántott és most zsarol! Az meg a másik,hogy jobb ha a fia nem kap rólad infókat.
2017. márc. 31. 21:37
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

Nem mondom, hogy normális dolog amit a pasi csinál. De az, hogy 6 év után kidobsz valakit, az már nem kóser.

Azért egy emberi életbe 6 év rohadt sok idő.

Kiteszed, elvettél tőle 6 évet az életéből most.

Gondolom a szerencsétlenje meg tényleg szeretett és most ki van készülve, hiszen veled tervezte a jövőjét.

Azért az ember, ha nem nagyon beszél mellette másokkal, könnyen elfelejt ismerkedni.

Nem tudom min vesztetek össze, miért volt veled erőszakos, és semmi olyan dolog nincs a világon, ami pofont érdemelne. De vannak olyanok akik tényleg nem teszik meg többet..

Most vegyük már fordítva a helyzetet. Együtt lennél 6 évig valakivel, az meg tegyük fel szó nélkül lelép az életedből, neked mindegy lenne valóban a 6 év?

Bár tudtam, hogy a nők ribik és könnyen felejtenek, hiszen ugyan már, van másik...

Érzelemmentes hülye pitsák a nők.

2017. ápr. 1. 23:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Előző! Szerinted meg kéne bocsàltanom és ribi vagyok amiért nem teszem ?Rengeteget veszekedtünk az utobbi időbe. A pofon is egy apro veszekedésből indult. Nem kis "játékos" pofon volt hanem " férfi"-hoz méltó , nyomokat hagyó. Más évtizedek utàn közös gyerekkel szál ki kapcsolatokbol. Nem csak úgy kiszáltam én is ráépitettem a jövőmet..szabály szerűen ki üldözött az életéből. Mostpedig túlzás nélkül zsarol és zaklat.
2017. ápr. 2. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!