Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 1 hónapja szakítottunk, nem tudja túl tenni magát. Mit tegyek?
Hala a joegnek, hogy vegre olyan not lehet itt latni, aki nem megy le pincsibe, es kezdi magat okolni, hanem kirakja a szuret a nyomoreknak, es kesz, tovabblep.
A legjobb az lenne, ha megszuntetned vele minden kapcsolatot.
Én utoljára találkoznék vele, tisztáznám,hogy ne reménykedjen, én lezártam ezt a részemről, ismerkedni fogok és tovább lépni.
És utána tiltanám, törölném mindenhonnan, ha kell. A szülőknek meg megmondani, hogy ha odajön a ház elé ne engedjék be stb.Ha nagyon zavaróvá válik,akkor végső esetben akár rendőrt hívni.
Szerintem jól tetted,én sem tudnék megbocsátani,ha így megütött volna.És te is írtad,hogy az utóbbi egy évben nem volt az igazi, lehet ennek így kellett lennie, lehet még szerencséd volt,hogy észhez tértél és nem vállaltál be tényleg egy babát egy haldokló kapcsolatba.
Fiatal vagy, nem késő újra kezdeni.
Hajrá.
És tényleg zárd le vele, ne adj neki okot,hogy reménykedjen.
Akármilyen fórumon is talál meg, ne írj neki vissza többet.
Nem mondom, hogy normális dolog amit a pasi csinál. De az, hogy 6 év után kidobsz valakit, az már nem kóser.
Azért egy emberi életbe 6 év rohadt sok idő.
Kiteszed, elvettél tőle 6 évet az életéből most.
Gondolom a szerencsétlenje meg tényleg szeretett és most ki van készülve, hiszen veled tervezte a jövőjét.
Azért az ember, ha nem nagyon beszél mellette másokkal, könnyen elfelejt ismerkedni.
Nem tudom min vesztetek össze, miért volt veled erőszakos, és semmi olyan dolog nincs a világon, ami pofont érdemelne. De vannak olyanok akik tényleg nem teszik meg többet..
Most vegyük már fordítva a helyzetet. Együtt lennél 6 évig valakivel, az meg tegyük fel szó nélkül lelép az életedből, neked mindegy lenne valóban a 6 év?
Bár tudtam, hogy a nők ribik és könnyen felejtenek, hiszen ugyan már, van másik...
Érzelemmentes hülye pitsák a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!