Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendo? Kérjem vissza?
Figyelt kérdés
Szakitas utan az exem csomagolt ossze nekem, nem engedte, hogy en menjek a cuccaimert. Most azt vettem eszre, hogy csomo ruham hianyzik. Meg meg par dolog, ami nem eget rengeto, nem számít. Viszont anno megkert, hogy ne zaklassam tobbet, es nem is merem, csunyan valtunk el.2017. márc. 28. 13:12
1/6 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt. A holmim fele ott maradt. Kellett tennem még 1 kört. Ami a tiéd, azért azt vidd el.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem mar kidobta, mindent osszecsomagolt, kiveve a nyari ruhakat. Erdekes. De mar nem mehetek vissza.
2017. márc. 28. 13:39
3/6 anonim válasza:
Most miért zavar, hogy ha még jobban haragudna rád? Készíts egy listát, hogy mi hiányzik és kérd vissza tőle, ne legyél már ennyire papucs.
4/6 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta,ha barmilyen formaban zaklatom, akkor lepeseket tesz. Lehet beperel.
2017. márc. 28. 16:08
5/6 anonim válasza:
Az nem zaklatas h felhivod vagy irsz meki h a ruhaid fele.ott.maradt es.legyen szives azt is visszaadni illetve felsorolod h mik meg
Nyugodtan megirhatod neki h kuldje postan ha nem akar talakozni de a cuccaidhoz neked jogod van
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Ha nem számít,akkor miért kell plusz gubancot okozni magadnak? Hagyd a fenébe,ennyi volt és kész.Én egyik volt párom cuccait kidobtam a kukába,mert egy hónapig nem jelentkezett érte,ő is mondogatta,hogy ne zaklassam meg feljelent,mondom oké, és kidobtam mindent.Utána meg kis idő múlva el akarta vinni,hát így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!