Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ilyenkor mi a teendo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi a teendo?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel randiztam 3x-4x. Ma is talalkoztunk es atolelt,jol elvoltunk. Interneten neha kuld szivet, becezget. De a talalkozokat altalaban en hozom fel. Ma is csak 10 percre lattam.

Holnap lesz egy buli,o is megy de nem hivottagaval. Pedig megbeszeltuk hogy megyunk majd egyutt bulizni. Nem tudom mi van koztunk. Meg nem csokolt meg, a kezemet sem fogta meg de folyamatosan olelgetett. Mit var szerintetek? Hogy kezdemenyezzek? Nem tudom mi van koutunk..kerlek segitsetek. 18/L 21/F

2014. jan. 10. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem kezdeményez, te ne csinálj semmit!
2014. jan. 10. 18:48
 2/5 Galaxis. ***** válasza:
100%
szerintem is ő kezdeményezzen!
2014. jan. 10. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se lépj, mert nyomulásnak fog tűnni.
2014. jan. 10. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is várd meg,míg ő lép valamit,nem a te dolgod teperni ezek után.Ha nem cselekszik semmit,akkor nem is akar téged igazán.
2014. jan. 10. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
KoszonoM. :)
2014. jan. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!