Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » En szeretnek valni es a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En szeretnek valni es a ferjem nem akar, ilyenkor mi a teendo?

Figyelt kérdés
Kijelentette nekem , hogy nem akar valni, es nem is fogja megkonyyiteni a helyzetemet! 21 eves no vagyok es 1 es fel eves hazas. Gyerek nincs. Azt mondta , hogy a torveny azt mondja hogy o is bele kell eggyezzen.De ahogy mar olvastam, nem kell a beleegyezes.
2014. jún. 16. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell beleegyeznie. Beadod a valopert mint felperes. Igy egy tárgyalással tobb lesz, ennyi a különbség.
2014. jún. 16. 15:48
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell beleegyeznie. Ha az egyik fél el akar válni, akkor elválaszt a bíróság, senkit nem tartanak erőszakkal egy házasságban.
2014. jún. 16. 15:49
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Minek mentél férjhez ilyen fiatalon?
2014. jún. 16. 15:49
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell a beleegyezése. Ha te vagy a felperes és a tàrgyalàson megjelensz elvàlasztanak titeket.

Minek mentél férjhez ilyen fiatalon?

2014. jún. 16. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Miért kéne, hogy beleegyezzen? Ne hidd el a hülyeségeit, lépj azonnal. SOk siker!
2014. jún. 16. 15:51
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Na ezért sem kell tini fejjel házasodni. Házassághoz kell két ember, váláshoz egy is elég.
2014. jún. 16. 15:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Ferjhez mentem, mert 5 evet udvarolt nekem , es remeltem hogy a sok gond elmulik ha hazassagba lepunk. De megjobban a dolgok elromlottak. Es igy mar nem tudok elni. Es sajnos mint minden lany,en is nagy extazisban voltam , hogy lesz eskuvom es menyasszonyi ruha es stb, stb. De hat ez nem csak ennyibol all. Koszonom a valaszokat!
2014. jún. 16. 15:57
 8/16 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy örülne, hogy még nincs gyerek, és találhat hozzávaló nőt, inkább ragaszkodik hozzád...?!

Az jó, hogy komolyan gondolja kimondott IGEN-t, de így, hogy még nincs gyerek, még mindig jobb az a fajta szentségtörés és későbbi boldogságkeresés, mint még évtizedeken át szenvedni valakivel, aki eddig is csak az idejét rabolta.

Kérdező ne aggódj, el lesztek választva a bíróság által. Annyi csak, hogy ha nem akar válni, akkor hosszabb ügy lesz, de mivel nincs gyerek, annyira nem lesz gáz.

2014. jún. 16. 16:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Felek egy picit a ferjemtol mert nagyon durva ember. Es kijelentette hogy o nem fogja nekem ezt a boldogsagot megadni. Es hogy a valas szoba sem johet. Itt mar nem csak arrol van szo, hogy ragaszkodik hozzam hanem, hogy " azert sem eggyezek bele ". Igy mar nagyon kenyszer lenne az egesz, az en szamomra. Mar eddig is ereztem ezt, de mostmar tenleg ez a szamomra.
2014. jún. 16. 16:06
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Azt az ő egója - önzése mondatja vele, mert téged nem partnernek tekint, hanem egy tárgynak, melyet ő bírtokol. Ha látja, hogy félénk vagy, rádijeszt még egy fokkal.

Amit a házasságról írtál, az nem úgy van. Mert a házasság arra jó, hogy megoldjuk azokat a problémákat, melyek aznélül nem keletkeztek volna.

2014. jún. 16. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!