Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En szeretnek valni es a ferjem nem akar, ilyenkor mi a teendo?
Figyelt kérdés
Kijelentette nekem , hogy nem akar valni, es nem is fogja megkonyyiteni a helyzetemet! 21 eves no vagyok es 1 es fel eves hazas. Gyerek nincs. Azt mondta , hogy a torveny azt mondja hogy o is bele kell eggyezzen.De ahogy mar olvastam, nem kell a beleegyezes.2014. jún. 16. 15:43
11/16 A kérdező kommentje:
Hat az en hazassagom sajnos nem csak olyan problemakbol alakult igy ahogy van,hogy egy kis veszekedes , nezet elteres. Ez minden hazassagban van, ezt tudom. De ahogy mar mondtam nagyon durva es makacs ember olyan dolgokat is tett velem akkor mikor epp a dolgokat akartam megoldani, hogy azt mondtam mar nem birom.
2014. jún. 16. 16:59
12/16 anonim válasza:
Ne félj, elválasztanak tőle, ha pedig fizikai erőszakot akarna bevetni, akkor kérhetsz távoltartási végzést. Ne hagyd, hogy rád telepedjen, és megmérgezze az életed!
13/16 anonim válasza:
Ha már előtte is gondok voltak akkor nem kellett volna hozzámenni...
14/16 anonim válasza:
"Azt mondta , hogy a torveny azt mondja hogy o is bele kell eggyezzen."
A férjed végtelenül buta, téged pedig ostobának néz.
SOk sikert a váláshoz és az új életedhez!
15/16 anonim válasza:
Vegyél egy pisztolyt és bírd rá hogy menjen bele a válásba. mi a facér kell ilyen korán férjhez menni, he?
16/16 anonim válasza:
Ez van ha papàs-mamàst jàtszanak gyerekek:)
Fogyj le és akkor ugy kidob hogy nyekkensz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!