Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai lányokkal? A volt barátnőm egy évvel ezelőtt egyszerűen kidobott merthogy ő "élni" akar most meg jönne vissza?!
De igen nevetséges. Szerintem nem érdemli meg ezt. Mármint azt, hogy akkor dobhasson ki, amikor akar és akkor vegyen vissza, amikor akar. ..
Ha szerelmes lennék belé, akkor is utálnám őt és magamat is azért, mert szerelmes vagyok belé...
Elkényeztetettségre utal, hogy azt gondolja, hogy mindig meg kell kapnia, amit akar. Ha élni, akar, akkor éljen nélküled... mindig táncolj úgy, ahogy ő fütyül, ennél önzőbb viselkedés kevés van. Felelősség tudat nulla. Fogja fel, hogy ha meghoz egy döntést, akkor annak következményei vannak, amit el kell viselni. De rühellem a gyerekes "felnőtteket", akik képtelen felfogni, hogy mi a halál is van körülöttük.
Sok sikert hozzá.
Ja, de nem minden lány ilyen szerencsénkre. De valóban gyakori azt hallani, hogy "nem éltem ki magam" vagy "én élni akarok"... mintha az "élés" arról szólna, hogy megdugatod magad mindenkivel, aki mozog...
Egyszerűen egyre több a ribizli. Egy átlagos vagy annál jobb, fiatal csaj, gyakorlatilag azt csinált, amit akar. Simán mehet naponta más ágyába és "élhet". Ráadásul, a média is ezt nyomja, aminek könnyen bedőlnek.
A huszonéves lányok többsége, egyszerűen selejt. Hangoztatják, hogy komolyak és érettek, de megrekedtek egy tini szintjén.
Meg azért ez egy oda-vissza dolog. Megteszik a csajok, mert úgyis akkor lesz barátjuk, amikor csak akarják. A legtöbb pasit nem érdekli, hányan mentek át a csajon előtte, ha csinos a pofija.
Úgyhogy érdemes elgondolkodni azon is, hogy egyes férfiaknak mi közük is van ahhot a bizonyos közhelyes, "egyre több a ribizli" nevű jelenséghez. :)
#5, ez egy formula. Itt a GyK-n az a szokás, hogy a kérdést nem konkrétan teszi föl a kérdező, hanem általánosítja. Esteleg személyteleníti.
Ez a kérdező is úgy tesz, mintha egy korjelenségre kérdezne rá, holott a második feléből kiderül, hogy a saját esetével van baja. Talán azért, mert így közösséget teremt azokkal, akik hasonló cipőben járnak. Kiderülhet, hogy ez elterjedt probléma, lehet rajta rágódni, míg ha egyedi, akkor csak a saját baja.
Tipikus kérdés még: Miért van az, hogy a nők/férfiak csak olyan... értsd, neki nem sikerült valami.
Azt is szeretem, hogy: Igaz-e, hogy a 18-25-30 alatti/fölötti nők/férfiak csak a ... pasikat/nőket ... stb. Mintha ugyan minden, a kategóriába eső pasi, vagy nő egyforma lenne. Valójában azt akarja megkérdezni, hogy ami vele van, vagy történt, az mással is megtörtént-e.
A kérdésre pedig az a válaszom, hogy ha szeretted, még mindig szereted, akkor vedd vissza. A múltjával nem szabad foglalkozni. Ha tényleg megélte azokat a dolgokat, amit akart, és mégis visszajött, akkor légy büszke, hogy nem talált nálad jobbat.
Ha viszont elmúlt benned az érzés, akkor természetesen mondd el a barátnődnek, hogy elkésett, és itt is írd meg, hogy azok, akiknek a barátnődhöz hasonló viszketésük támadna, gondoljanak arra is, mit veszíthetnek.
Mit értesz azalatt, hogy kidobott? Megcsalt? Elbúcsúzott?
Ha nem volt hűtlen veled szemben és őszintén beszélt az érzéseiről, akkor nem látok ebben semmi kivetnivalót. Valószínűleg úgy érezte, hogy nem tud még elköteleződni, még kell a tapasztalat, néhány átmulatott éjszaka. Lehet ezen kattogni, mérgelődni,de nem érdemes.
Lehet hogy sok pasival volt dolga, éppen ezért elgondolkodtató, hogy miért éppen Veled akar megállapodni. Mi motiválja erre? Mi változott azalatt az 1év alatt ami miatt úgy gondolja, hogy most már készen áll a kapcsolatra?!
Én ennyit kérdeznék Tőle. Ha őszinte és hiteles a mondandója, akkor nem lennék magam ellensége, adnék még egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!