Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társaságba tartozunk az exemmel, mit csináljak?
Nemrég szakítottunk a barátommal, és hétvégénként általában velük jártam el. A szakítás óta nem ültünk le közösen,de ez most szombaton megtörténik majd. Abban biztos vagyok, hogy az exem teljesen közömbös, magyarul sz*rik a fejemre. Ti a helyemben kimennétek a társasággal, és ha igen, akkor hogyan viselkednétek?
Nagyon lehangol ahogy viselkedik velem :( Nem váltunk el haragban, ő mégis sz*rik a fejemre, és figyelembe se vesz.
Köszi a segítséget.
20/L
Én leépíteném ezt a társaságot, különösen, mert az exed által kerültél bele.
Ez az ő társasága.
Mit fogsz csinálni, ha egyszer megjelenik egy csajjal?
Drága, ideje lesz saját! barátokat keresned, nem az exéivel összejárni. Ők neked nem barátaid, még haverok sem. Én nem feltétlen látnám szívesen a haverom x-dik punciját, miután szakítottak.
Nekem is az ex baráti társasága volt a haveri kör, de szakítás óta eszembe nem jutott összjárni velük, mert nekem semmi közöm hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!