Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nehezen tudok megszólalni/beilleszkedni egy új társaságba?
Alapvetően egy aranyos,kedves lánynak tartanak azok,akik megismernek.De ha új társaságba kerülök,mintha kicseréltek volna,a barátnőimmel mindig cserfes,és nagyszájú vagyok-mivel már ismernek,viszont az új közegben alig merek és tudok megszólalni,vagy belebotlik a nyelvem,elakadok,és feszült vagyok nagyon.
Barátommal egy ideje együtt vagyunk,és bemutatott a baráti körének.Nagyon aranyosak,viszont alig tudtam mondani valamit,amit a barátomnak ezután meg is jegyeztek..ezen rendesen össze is vesztünk persze,mivel ő teljesen az ellentétem,nem igaz,hogy nem tudok semmit se mondani..
Nem tudok mit csinálni,már nincs is kedvem velük találkozni,ráadásul ilyen esetek után mindig elmegy a kedvem az új emberek megismerésétől.
Mit tegyek ha ilyen vagyok?Segítsetek!:(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!