Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok egy lányra azt, hogy klassz?
Kettes vagyok, de nem vagyok férfi. De tapasztalatból mondom, hogy aki felé dolgozik bennük a kémia elég rendesen, azt sosem jellemzik klasszként. Teljesen más jelzőket használnak. Eddig azon kevés alkalommal mikor a klassz csaj jelzőt hallottam egy férfitől egy nőre, akkor elismeréssel, kedvteléssel mondta, de semmiképpen sem vonzalommal.
De amúgy tuti vannak kivételek, tehát ha valakinek a klassz a szava járása, akkor simán mondhatja egy bejövős nőre is hogy klassz nő.
Klassz: nekem nem kéne, de biztos jó lesz másnak. Én erre gondolok.
Fura egyébként, mert elvileg a "klassz" a "jó" szinonímája. Mégis tök mást sugall a "jó csaj"(akihez vonzódom is) és a "klassz" csaj(akihez nem feltétlenül, inkább csak megállapítom, hogy főnyeremény lenne valaki másnak, de nem nekem).
Miért, a "remek lány vagy", esetleg a "nagyszerű csaj vagy" mire utal? Ha már szóba hoztam a szinonímákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!