Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk miért mondjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért mondjátok hogy majd kereslek ha már nem is keresitek a lányt?

Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 20:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert attól még, hogy keresik, nem biztos, hogy meg is találják.
2017. febr. 27. 20:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ilyet mondani, de úgy gondolom azért van mert ez olyan univerzális. "Majd" keres tehát ez lehet 25 év múlva is, nem lehet belekötni, neked viszont jó érzés akkor, abban a pillanatban amikor ezt olvasod tőle.
2017. febr. 27. 20:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem azt írta kb 4 hónapja hogy majd kereslek, majd beszélünk de azóta se semmi.
2017. febr. 27. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
Jah, ismerős... Ez van. Ha akarna veled beszélni akkor keresne, de könnyebb így kilépni a dologból nekik.
2017. febr. 27. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
Kérdezd meg ugyanezt a lányoktól, a barátnőidtől. Na, pont ugyanazért.
2017. febr. 27. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:

1) Mert annyira nagyon nem jött be neki, közben pedig annyi idő eltelt, hogy kínosan érzi magát.

2) Valami okból kifolyólag azt várja, hogy a nő keresse

3) Időközben megismerkedett mással/másokkal akik vonzóbbak számára, és velük randizik tovább

4) Időközben lett párkapcsolata, vagy már volt is neki

5) Meghalt

Hirtelen ezek jutottak az eszembe.

33F

2017. febr. 27. 21:23
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát mert milyen lenne már őszintének lenni nem? :)

Persze van, hogy még nem tudjuk, hogy az aktuális barátnőnkkel szakítunk e vagy sem...

Vagy, hogy a másik akivel párhuzamosan ismerkedünk jobb e...

Vagy simán a legtöbben csak nem mernek őszinték lenni, hogy bocs de nem vagy az esetem...

2017. febr. 27. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőlük.

Én nem csinálok ilyet. Ésszerűtlen = isten ellenes.

2017. febr. 27. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak d.nók!!!
2017. febr. 27. 21:44
 10/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért, mert nem akar semmit. Ellenkező esetben ennyit nem vár, még ha a lányra is várna.
2017. febr. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!