Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid leszek. A párom elhagyott, mert talált egy másik férfit magának. Nálam maradt a gyermekünk. Az exem haza szeretne jönni, a kislányunk meg szeretné ha hazajönne. Mit lehet ilyenkor tenni?
Hú ezt a nőt.. mikor akar elkezdeni dolgozni majd? Azután gondolom már tud önálló életet élni! De lehet én vagyok túlságosan "naív" :)
U.i.: a méreted miatt meg tényleg ne aggódj, vannak sokan,akik nem az átlag felettire buknak. 13-16 körül pl.nekem bőven jó
Azt hiszem,hogy most már csak Te egyedül vagy a hibás,Te saját magadnak okoztad ezt a galibát!
Elmondtuk itt neked 50-en,hogy nem kell istápolnod a nőt,Te mégis megtetted! Szerintem csak mentegetőzöl a gyerekkel,hogy húú mit fog szólni?! Semmit! Kismillió ember elválik,van aki gyerekkel és eddig mindegyik túlélte,megértette,hogy nincs anyu,apu együtt és már nem is lesz!!
Te nem tudsz túllépni,téged izgat,mert ha nem így lenne,carnál rá És ne gyere nekem az emberséggel,mert nked nm kell ezzel a nővel annak lenned! Igy soha nem lesz saját életed,ha nem bírod elengedni a múltat! Megsúgom,ezt egy nő sem fogja tolerálni,esetleg ideig,óráig,de hosszútávon ez kizárva! A saját és gyermeked életével foglalkozz,hogy nektek jó legyen! Az exed a múltad,te nem tartozol neki semmivel,semmit nem kell neki megoldanod! Ha normális új párkapcsolatot akarsz,ezt tartsd szem előtt,mert egy új nőnek éppen elég lesz a kislányod,nem még a volt feleséged mindenféle baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!