Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid leszek. A párom elhagyott, mert talált egy másik férfit magának. Nálam maradt a gyermekünk. Az exem haza szeretne jönni, a kislányunk meg szeretné ha hazajönne. Mit lehet ilyenkor tenni?
Nőként írom,hogy nem engedném vissza.
Nem csak téged hagyott el,hanem a gyermekét is. Utól érte a sors. Oldja meg.
Szerintem pár év múlva a kislányod is megértené, plusz el lehet neki is magyarázni szépen, hogy miért nem.
Nagyon nagy hülyeség lenne, ha visszafogadnál.
Kb. csak arra kellesz neki, hogy eltartsd amíg meg nem gyógyul, aztán menne is a következő f..szra.
Ne fogadd vissza! A gyereknek sem tenne jót,ha meggyógyul lehet ismét lelép! Nem vagy Te jótékonysági intézmény,oldja meg magának!
Gyereket ha uszítja ellened,hogy milyen szemét,stb vagy emiatt,akkor csökkentsd a láthatást is.Ennyi!
Vissza ne engedd, te :D
Ezen komolyan gondolkodni kell? Legyen benned büszkeség. Meg különben is, az olyan nő egy sapka sz**rt nem ér, aki képes otthagyni férjet, gyereket egy kis kufircolás miatt.
Hülye exem ugyanezt eljátszotta, annyi különbség van, hogy nálunk nincs gyerek, de amúgy ugyanez a sztori, lelépett egy másik fickóval, aztán mikor sz**rba került, egyből hozzám könyörögte volna vissza magát.
Végülis az lett, hogy nem engedtem vissza, hanem csak kúrogattam egy darabig, de semmi egyebet nem akartam tőle, mert pontosan tudtam, hogy milyen :D És igazam is lett, azóta megint van egy másik fickója, és amint a tag kirakja, egyből hozzám fog jönni megint :D
R**bancból nem lesz szalonna :)
Az Én családom hajtja, hogy fogadjam vissza mert a gyereknek szüksége van anyára, meg csak szerettem régen hátha újra fellángol és hasonló indokok. Olyan dolog miatt hagyott el amit egy férfi sem reklámoz szívesen. A méretim nem voltak elegendőek számára
Ezt meg is mondta, Én meg ez ellen tenni nem tudok. Emiatt úgy oldottuk meg, hogy kifelé csak annyit mutattunk, hogy vége a szerelemnek és kész. Senki nem tudja miket tett, és ilyenkor úgy kimondaná az ember de nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!