Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a párom. Vajon van még esélyem rá, hogy valaha visszafogad ha ezt mondta? (hosszú) 21/l
Sziasztok. Sosem írtam még ki kérdést, és olyan régen is jártam már itt utoljára, emlékeszem akkor még minden olyan tökéletes volt. Pár napja külön vagyok már a (volt...) barátomtól, mert szakított velem. 18 éves voltam amikor összejöttünk, ő akkor 23. Az életem legszebb része volt az együtt töltött idő, én egész életemben csak rá vártam. Illetve ezt ő mondta nekem de mostmár én is így gondolom. Ő nagyon helyes kölyökképű, megnyerő, magabiztos, okos és nagyon nagyon mély érzelmi világú, mostmár igazi férfi. Én is még kislány voltam amikor összejöttünk de mellette ő igazi nőt faragott belőlem, neki köszönhetek mindent teljesen megváltoztatta az életemet és a gondolkodásmódomat. Ő mindig megjósolgatott dolgokat, hogy mi lesz velünk mi fog történni én mit fogok érezni stb. Mikor még udvarolt akkor is megmondta, hogy úgyis a barátnője leszek és jobban fog majd hiányozni ő nekem mint én neki, persze akkor még ezen csak nevettem mert ő volt az aki belém volt zúgva, de pár hónap múlva amikor ő huzamosabb ideig külföldön volt beigazolódott az egész és mikor hazajött egyből szerelmet is vallottam neki és összejöttünk, minden tökéletes volt.
Az utóbbi hónapokban kezdtek elromlani a dolgok. Sokat voltunk távol egymástól, és több konfliktusunk is volt mert ő más tervekkel állt elő mint én. Mondjuk ki, ő már babázni szeretett volna de nagyon de legalább eljegyezni engem vagy összeházasodni. Nekem ez meg még olyan korainak és ijesztőnek tűnt plussz én majd pár hónap múlva külföldre költözök ki munka miatt, ez volt az ami a legjobban zavarta. Neki idehaza kell igazgatnia a vállalkozását és nem tudott volna eljönni velem, ajánlgatta hogy ha világot akarok látni akkor akár 1-2 hónapot is nyaralhatunk valahol de nekem ez nem elég, én mindig is kint akartam élni huzamosabb ideig, most nem írom le hol lényegtelen. És hát elég jó lehetőséget kaptam és mindenképp élni akartam vele.
Emiatt elhidegültünk mert a fejébe vette, hogy nem szeretem... Hogy ha szeretném nem akarnám itthagyni miért nem várok 2-3 évet akkor már lehetne rá esély stb. Szóval ő nagyon stresszes volt akkoriban, én is és nagyon rosszba lettünk.
És a lényeg az, hogy volt egy ballépésem, undorítóan viselkedtem, sosem bocsájtom meg magamnak, dacból csináltam és mert nagyon sokat ittam. Régen voltam már bulizni, szomorú voltam és mérges. Tudom semmi sem mentség rá. Összeakadtam egy külföldi sráccal, gondoltam sosem derül ki.
Persze ahogy lenni szokott, pár napra rá a párom mint mindig kitalált valamit, hogyan működhetne ez a dolog, hogyan lehetne mindkettőnknek jó és újra megoldódna minden gondunk bajunk és boldogok lehetnénk én is meg ő is szokásos tündérmese dejó. Persze mosolyogtam de nem volt őszinte, belül sírtam és tudtam, hogy ezt nagyon elrontottam. Még aznap vacsinál megfogta a kezem és a szemembe nézett és megkérdezte, hogy van-e valami baj? Mondtam, hogy nincs, de tudtam hogy rájött.
Két napra rá jött az sms, hogy beszélnünk kell menjek fel hozzá. Akkor a laptopján mutatott pár képet és kérdezte, hogy ugye én vagyok rajtuk? Igazából ez azon a szórakozóhelyen volt ahol a sráccal táncoltam és megismerkedtem még mielőtt megtörtént volna, gondolom egy kedves ismerős látta és leadta a drótot ő meg végignézte a képeket és megtalált rajtuk. Tudjátok ezek ilyen bulifotók de néhányon látszunk a háttérbe ahogy éppen csókolózunk. Igazából ennyi volt, nem volt mit magyarázni, elmondtam mi történt és hogy sajnálom. Persze 3 órán keresztül bőgőmasina módban. Akkor még ott aludtam nála, másnap össze kellett szednem a cuccaimat aztán hívott egy taxit. Amikor az ajtóban álltunk már adott egy búcsú csókot amiből csókolózás lett, és láttam, hogy picit sír. Aztán azt mondta, hogy ennek nem így kellene lennie és nagyon szomorú, de reméli ,hogy boldog leszek valahol (ezzel lehet kikészíteni egy amúgy is síró embert) és nagyon vigyázzak magamra. Én pedig még mondta, hogy ennek nem muszáj így lennie igen és ő is tudja, hogy szeretem és ezzel most mindent elrontunk. Aztán aztmondta, hogy egyszer majd talán valahol mi ketten még újra egymásra találunk ha így kell lennie. Ezt mondta.
Természetesen azóta kábé minden ébren töltött percet sírással töltök, most is már vagy 10 zsepit használtam el mire ezt leírtam. Én mostmár tényleg tisztában vagyok vele, hogy olyat mint ő soha többé nem fogok találni, mégis mi értelme van így tovább élnem? Csak az tartja bennem a lelket, hogy azt mondta egyszer még talán együtt lehetünk. Én azt gondoltam, ha egyszer szakítunk mi, akkor ő fog jobban kiborulni. Ahhoz képest nem sírt legalábbis amíg ott voltam, csak közölte a tényeket, a számomat is letiltotta és facebookon sem elérhető már. Teljesen továbblépett... Mintha semmit sem jelenettettem volna... Számtalanszor elmondta amíg együtt voltunk, hogy biztos benne hogy én vagyok élete nagy szerelme és mi mennyire hasonlítunk és nem létezik, hogy ne éljük le együtt az életünket mert annyira szeret engem. Mi tényleg tökéletes szimbiózisban éltünk. soha egy rossz szavam nem lehetett rá, sosem nézett más nőre sosem helyezett háttérbe semmivel szemben sem, én voltam az ő kis mindene. Most pedig letilt, nem csak facebookon hanem mindenhogyan, hogy ne tudjam elérni. Írtam már neki levelet, mármint rendes levelet amiben leírtam mindent, ennek is már több napja de semmi. Annyira szenvedek.
Végleg elhagyott?????? Kérlek válaszoljatok :( Bármit megteszek, hogy visszafogadjon én képtelen lennék tovább lépni... És azért mert EGYÁLTALÁN NEM AKAROK. Már nem mennék külföldre sem ha azt akarná én bármiben benne lennék.
Ó, végre egy értelmes férfi, aki tudja, ebben az esetben mi a teendő.
Teljesen jogosan cselekedett, le a kalappal előtte.
Te pedig ne keseregj, mertha képes voltál másnak széttenni, nem szereted őt - nekem legalábbis eszembe nem jutott volna ilyesmi, pedig mi is éltünk meg 1000km távolból nehéz perceket, napokat.
Úgy gondolom, hogy van annyira érett gondolkodású, hogy tudja mit kell ilyenkor tenni. Ha tényleg szeretitek egymást akkor lehet folytatás, de ehhez idő kell, kell néhány kapcsolat és ha mindkettőtökben megfogalmazódik az az igény, hogy jó lenne folytatni, akkor van némi remény.
Itt elsősorban az fog dönteni, hogy talál-e olyan partnrt maga mellé akit szeretni tud annyira ahogy Téged szeretett és hogy férfi büszkeségét hátrahagyva az érzéseire hagyatkozik.
Személy szerint nem hiszek az újrakezdésben, főleg a történtek után. A megcsalás komoly bizalomvesztéssel jár együtt, ráadásul Ő jött rá és nem Te mondtad el, szóval ennél rosszabbul nem is alakulhatott volna.
Fiatal vagy még, ez egy életre szóló lecke volt számodra, és remélem le vontad a konzekvenciát. Bármennyire furcsa is amit mondok, de jobban jársz ha kimész külföldre, új környezet, új emberek, szerintem most kifejezetten jót tenne Neked. Ha tényleg egymásnak vagytok teremtve akkor 3 év múlva is lehet folytatás, de abba semmi logikát nem találok, hogy a történtek után félredobjad a terveidet.
39F
Köszönöm a válaszokat. Bár még mindig nem tudom mit csináljak. Ma is láttam a városba, de nem mentem oda. Ő nem vett észre. Egyedül volt... Én hiányzok mellőle :,(((
És nem fogom feladni, vissza fogom szerezni valahogy. Még van 4 hónapom mielőtt elvileg utaznék ki, addig vissza FOGOM szerezni. Nekem csak ő kell senki más. Tudom, hogy nem érdemlem meg mert ő a legcsodálatosabb ember akit ismerek, nélküle senki vagyok el vagyok veszve. Nem tudok más férfit elképzelni az oldalamon csak őt. Ha kell macskás vénlány leszek, de nekem más nem kell az biztos. Tudom írtátok, hogy az alkohol nem mentség de ez szerintem nem igaz. Volt olyan, hogy konkrétan azt sem tudtam hol vagyok túl sokat ittam ahhoz képest, hogy nem szoktam nagyon. A barátomnak nem mondtam el, de nem csak csók volt, arra emlékszem hogy taxiba ébredek és nem tudom hol vagyok aztán felmentünk hozzá. Tudom, hogy ez egyáltalán semmit nem von le az én tettem súlyából de maximum 10 percre ha belémrakta mert utána már ellöktem magamról mert akkor kezdtem feleszmélni, hogy mit csinálok. Aztán utána már nem is akartam mást csak minél hamarabb elmenni onnan, hiába marasztalt még meg húzogatta le a bugyimat én felöltöztem és hazamentem. Arra sem emlékszem, hogy értem haza nem taxival mentem az tuti de tényleg semmire nem emlékszem az útból, de átsétáltam pár kerületen.
Ezeket a barátom nem tudja, csak azt mondtam neki -szerintem érthető okoból- hogy smároltunk. Aztán mondta, hogy de ő tudja, hogy együtt mentünk haza de nyilván csak blöffölt mikor mondta, én pedig csak azt mondtam hogy kint elváltunk én meg hazataxiztam szóval ő nem tudja azt, hogy mi történt. Még ha csak olyan rövid ideig is tartott és én elutasítottam meg ellöktem akkor sem kell ezt tudnia, csak jobban fájna neki azt meg nem akarom! Egyébként már voltam az eset után nőgyógyásznál mert nem húzott gumit de szerencsére nincs semmi bajom. Nagyon aggódtam, azért is még idegesebb voltam csak mert ugye a srác afrikai volt és úgy féltem, hogy most lesz valami bajom. Szóval tényleg nincs semmi, ezt pedig sosem kell megtudnia, mindkettőnknek csak jobb ha elfelejtjük. Örökre kitöröljük mintha semmi sem történt volna. 4 hónapom van visszaszerezni életem szerelmét és mindent megteszek, hogy sikerüljön és soha többé nem lesz egy rossz perce sem miattam én mindent meg fogok tenni érte, neki lesz a legjobb sora a világon én leszek a legjobb barátnő! Nem az, hogy nem csalnám meg de még egy percre sem akarnék soha többé tőle 10 méternél messzebb menni :( Én tényleg szerelmes vagyok és ez egy óriási hiba volt, de nem voltam teljesen magamnál, alig voltam beszámítható nyilván ha nem iszok nem történt volna SEMMI.
Hinnie kell nekem, hogy boldoggá tudom tenni mint régen :( Egy hiba ennyi történt. Nem szándékos folyamatos megcsalás volt hanem egyetlen ostoba hiba ahol nem is voltam magamnál... Én megbocsájtanék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!