Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott a barátnőm. Az okok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm. Az okok számomra még mindig nem világosak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lényeg. Valamilyen szinten távkapcsolatban éltünk, ő a tőlem 20km-re lévő városban tanul, de egy határon túl eső faluban él, 100km-re. Ha együtt voltunk személyesen, akkor minden jó volt, nagyon jól éreztük magunkat együtt, sokszor rázta a hideg, ha olyat mondtam neki, vagy úgy értem hozzá, úgy nézett ki, hogy nagyon egymásra vagyunk hangolodva . A problémák akkor jöttek ki, amikor nem tudtunk személyesen találkozni, és csak messengeren tudtunk beszélni. Olyankor mindig volt valami, amin sikerült osszeveszni. És mivel mindketten makacsok vagyunk, így sikerült bolhából elefántot csinálni, de személyesen mindig megbeszéltünk mindent. Még Valentin napkor is tökéletes volt minden, pár hónapja voltunk együtt, akkor mondta ki először személyesen, hogy szeret, és bár nincs állandó keresete, nagyon kitett magáért (szivecskes párna, parfüm, stb.) az azt követő napon hazament, és mivel vannak problémái, jelezte, hogy ilyenkor nagyon érzékeny, nyűgös stb, én pedig mondtam neki, hogy mindenben mellette állok. Másnap viszont megintcsak messengeren osszevesztunk, és mivel akkor épp anyummal is veszekedtem, így sikerült rajta kitoltenem a haragom.. Még aznap este írta, hogy már nem tudja mit akar, gondolkodnia kell, harmadnap pedig szakított velem, és azt mondta, hogy sosem szeretett, csak kötődött hozzám, neki nincs szüksége rám, találkozni se akar, stb. Most akkor mikor hazudott? Amikor azt mondta, hogy szeret, vagy pedig akkor, amikor azt mondta, hogy nem. Szerintetek? A válaszokat előre is köszönöm!

2017. márc. 1. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jobb ha elfelejted,túlteszed magad rajta.

Ő nem akar téged ezt fogadd el.

Ne az okokat keresd mert nincs èrtelme...

2017. márc. 2. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!