Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bizalmi válság van a férfiak és a nők között?
Mi a f*##shtz van?
Bocsi, itt lógok elég sokat, de nem vágom ( hála a jó égnek), amit összezagyváltál. :D De őszintén, nem is bánom. :D
Én alapjáraton nem szólnék radikális feministához, ha férfi lennék. (Mondjuk ők is hamarabb vetnének akkor máglyára. :"D)
Olyan partnert kell választani, akit ilyen hülyeségek nem mérgeznek, mert a régi rendszer(család=anya,apa,gyerekek) igen is működött. Most mindenki(beleértve a nők is) csak a karriert hajhásszák, de így a család és az érzelmek elvesznek az éterben...
7. Attól, hogy nem szeretem a személytelen dolgokat.
Nyilván van, akinek másként alakult az élete, de szerintem egy karrier vagy néhány haver, akivel max. összefutsz munka után, sosem lehet annyira kielégítő, mint egy szerető család.
Igazából ezzel nincs gond, mert az is megtalálja a párját, aki családcentrikus, meg az a nő is, aki hallani sem akar erről 35 előtt. Mindkét 'kategóriából' van elég ember, hogy zsák a foltját megtalálta. Abban viszont igazad van, hogy nem jó, ha alapvetően mások az értékrendek egy kapcsolatban, mert annak szakítás a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!