Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobott hogyan tudnék vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott hogyan tudnék vele beszélni?

Figyelt kérdés

Két év és pár havi vita után a neten keresgél valami fertő oldalon /megcsalásos párkereső.../ holott azt mondta a szerelmet keresi újra mert tőlem nem akar semmit.Nem bírom megemészteni ezt hogy egy idegen vagináért dobnak. Ti mit tennétek? Ő még szeretné a kapcsolatot tartani velem nem zárkózik el...mit írjak neki hogy visszvegyen ebből a gusztustalan kapuzárási hisztiből?:(((( Ti mit tennétek?

Szerettük/szeretjük egymást de a baráti köre ugyanezt csinálja őnekik ez így jó. Igazából nem ő hiányzik hanem magam a kapcsolat de ha belegondolok hogy még ki sem hűlt utánam az ágy rosszul leszek!!! Éjszaka nem alszom. Enni nem tudok. Ha ráírok még jobban elmarom. Benyugtatózni nem akarom magam úgyse használ. Egész nap bőgök ha épp nem csinálok valamit. Amúgy is tarol a rák a családban jelenleg ez így túl sok de MIT TEHETNÉK? Gondoltam hogy beleugrok a Dunába de nem tenném meg. Van egy nagyfiam is.

De amúgy sem tenném meg mert tudom nem érdemel meg ennyit.

Tegnap már sírtam is amikor futólag tudtunk beszélni az utcán kértem hogy NE tegye mert nem fog jobbat találni mindenben társa és támogatója voltam /tragédiák, betegség/

De bármit mondok hónapok óta ő "körül akar nézni" "keresni a szerelmet" mellesleg az "én korosztályom nem jön be" neki. /egyidősek vagyunk/

Minden tanácsot köszönök!! Váltam is, szakítottam is de sosem viselt még meg ennyire. MIÉRT??

Tudom hogy egy farok nem ez kérdés..

Teljesen padlóra vág úgy érzem a saját személyiségem is hiába keresem, ergó! NEM tudok kimászni saját erőből..

Más meg azt mondja dobott tehát dolgozzam fel. De van ami becsületbeli ügy ..:(

Cseréltek le már valakit egy/két tüzelő szukára..? :(

Ti bosszút állnátok /nem szeretnék/ vagy valamit tudtok ami észhez téríti ezeket a "férfiakat" ? Ő amúgy is a poligámia mellett lenne. Ha nem iszik borzalmas bunkó olyan mint egy gép a barátai is mondják. Meg azt is mondják hogy luxus a szerelem az ő korában. Rólam mindenki azt mondta rendes lány vagyok az anyukája is szeretett.

Aztán mikor megunt már be sem engedtek! Most is pont így jártam. Azt írja "csak úgy ne állíts be" - talán már épp melegíti az ágyat az új "szerelem"

:(((

Nem bírom ép ésszel sokáig érzem. Gyereket akart nemrég! majdnem lett is /hálistennek nem/ és most ez. Mindig is szigorú volt minden téren de olyan mintha élvezné ha szadizhat rajtam bosszulja meg az összes eddigi kudarcát.

Persze a "jóbarátok" nem álltak mellém egy ivócimborával kevesebb lenne.

Mit írjak hogy komolyan vegyen? Vagy hagyjam egy ideig?

Vannak lezáratlan ügyeink- munkából kifolyólag!- azt is én szereztem neki -magától annak sem járna utána- csupán ezt akarnám megbeszélni. Meg hiányzik a hangja, a lénye.

Köszi aki végigolvasta!

Üdv.

A Kérdező

2017. febr. 24. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónap vita... most akkor ezt akarod folytatni? Minek?

Ha nem iszik bunkó... Tényleg ez kell neked?

Nem talál jobbat? Hát az ő baja.

Fertő oldalon keres? Ő baja. Mondjuk attól még hogy az oldal milyen lehet találni normális párt, ne féltsd annyira.

Olyan a világon nincs, hogy te most csellel, bosszúval, bármivel magad mellé állítod, ha nem akarja. A párkapcsolat társas játék.

Önértékelési zavarod van. Tedd rendbe az életed aztán keress egy normális férfit. Normálisat, ne egy ilyet.

2017. febr. 24. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felnott no vagy, kapd mar ossze magad a jo isten szerelmere, es hagyd abba ezt a tini rinyalast! A hapek ennyi ert, egy kapuzarasi panikos befolyasolhato leirasod alapjan felalkoholista. Hat, nehogy mar egy ilyen senkihazi mihaszna miatt edd magad... azonnal tiltsd le mindenhonnan, es kesz, megszunt letezni. Nehogy meg te akard magad komolyan vetetni. Hat, hol az onbecsulesed es a meltosagod? Ennek a faroknak irogatas helyett azokat keresd meg surgosen!
2017. febr. 24. 09:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Az is a baj most hogy egy üzleti vacsora volt hármasban legutoljára ahol még minden a legnagyobb rendben volt..és most rá kell vennem hogy vegyen részt mert megint aktuális mivel én vagyok az összekötőjük tehát NEM lehet visszamondani- szerződésük van- ilyenek miatt. Hát most mit csináljak?? Én mondtam neki hogy "könyörögni nem fogok", meg "vannak még elegen " /:D/ de csak a pofám nagy. Teljesen bedarálta a személyiségem pedig most két hétig olyan nyugis voltam hogy nem kerestük egymást..néha boldog is.. önpusztító liba vagyok tök jó:(

Köszönöm a korrekt válaszokat!

2017. febr. 24. 09:47
 4/8 A kérdező kommentje:

1#-es ez a fertő oldal-nem akartam kiírni- egy "diszkrét kapcsolatot kötött kapcsolatban élőknek"..vagy mi a rák..

:( itt akarja a szerelmet megtalálni nyilván nem akkor miért????? :(

Beleőrülök ennek semmi értelme!! :D

na jó nem rinyálok most többet:)

De mi a jó fenéért keres ott mért nem társkeresőn..akkor??

Ti értitek?? Eddig nem volt különösebben szexfüggő ha ott voltam az volt a baja hogy "megerőszakolom" /:D/ jah!

Hát most itt sakkozni akar????

2017. febr. 24. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Szállj le róla, törődj a magad életével, ilyen egyszerű. Ő nem akar téged, mit olyan nehéz ezen megemészteni?

Mllesleg minél inkább rinyálsz, annál rosszabb lesz.

2017. febr. 24. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:

3#-as, igazad van!!!!

Köszi!

Most pl. végignéztem azt a f.s oldalt és elkapott a röhögőgörcs :DDD olyan dumák vannak..

"Feleséget keresek..- de a másét.."

írtam pár baleknak jó látni hogy más még mélyebben van :DD

:)

2017. febr. 24. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:
..de először akart, tényleg szerelem volt, meg amikor együtt vagyunk akkor is érzem hogy imád, szinte nagyon bosszant amikor valaki hülyeséget csinál és csak nézzem végig...pffff:( Már a napot is bánom amikor megismertem.
2017. febr. 24. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi utólag is a válaszokat! Tök igazatok volt!

Nem kerestem, ő írogat néha rám de ezek után ki akarna egy levegőt szívni egy ilyen emberrel, nemhogy kapcsolatot.

Undorító, az állatokba több kultúra szorult..

2017. márc. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!