Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy 25 év után szakítottam a férjemmel, elköltöztem otthonról, és egy hónap múlva már más lánnyal volt aki 20 évvel fiatalabb nála?
Figyelt kérdés
Ilyen gyorsan beletörődött vagy csak megakarja nekem mutatni hogy Ő még mindig egy macsó?2017. febr. 19. 18:26
11/14 anonim válasza:
Normális.A ti házasságotoknak vége, Innentől azt csinál, amit akar.Nincs Jogod elvárni tőle, hogy magányosan tengesse az idejét, mert neked az lenne az elfogadható.Most 20 évessel van, következőleg idősebbel, lehet újra megnősül, de ahhoz neked már nincs közöd.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ez rólad szól? Az exedről van szó, még ha talán egy icipicit benne is van egy kis "csakazértis megmutatom" dolog, akkor sem ez dominál benne. Ne hidd, hogy miközben a fiatal lányt dugja, közben rád gondol... nem valószínű, hogy azért lenne vele, mert az olyan rossz neki.
Gyanítom, hogy van benne kb. 1% bizonyítási vágy feléd, de 99%-ban inkább a saját élvezetéről szól ez a dolog.
Viszont ezzel az 1%-kal is sikerült elérnie, hogy vele foglalkozz!
14/14 anonim válasza:
Azért az sem mindegy abból a 25 évből hány év volt amikor már nagyon rossz volt minden...
Az ilyen számok nagyon szépek de attól még lehet végig veszekedtetek az utolsó 3-at akkor már azért több ideje volt ezen túllépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!