Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehetséges, hogy el tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy el tudom csábítani a barátjától a lányt? 23/f

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítéljetek el egyből. A történet nem fekete fehér. Nem én vagyok a rossz gonosz szemét alak, de engem igazából már nem érdekel az sem, ha most az egyszer helytelen amit csinálni akarok.

Van egy lány, ő a szerelmem. Igazából testileg-lelkileg hozzám való, számomra eddig a legeslegideálisabb nő akivel valaha találkoztam. Úgy érzem én egész életemben őt kerestem és most megvan. Csakhogy van valakije, van pasija. Próbáltam feldolgozni de nem ment. Képtelen vagyok lemondani Róla... Nekem Ő kell semmire sem vágyom jobban. Persze ha most azt írom, hogy a fél karomat teszem rá, hogy én 1000x jobban szeretném és becsülném a lányt mint a barátja biztos meg sem hallanátok, nem is gondoltok bele hátha tényleg így van. A barátját nem teljesen vállalja fel, facebookon például egyedülálló de ez nála nem igazán jelent semmit. Illetve én úgy gondolom, ha vele akarná leélni az életét akkor kirakná, hogy igenis kapcsolatban van, lennének közös képeik nem játszaná azt, hogy szingli.

Nem r**nc a csaj mert nem hagyta még nekem magát, se csók se semmi nem volt, de ő is érez irántam valamit. Tetszem neki, szokott keresni engem, egyszerűen látom rajta, hogy vágyik rám és gondolkodik rajtam. Biztos nem annyira mint én rá, de mindegy is. Mi fantasztikus pár lennénk úgy gondolom, ha nem lenne neki ez a gyerek már együtt is lennénk talán.

Nem nagy szám a srác egyébként, nálam külsőleg csúnyább közvetve ismerem is nem egy nagy eresztés olyan mr átlagos. Álmomba nem gondoltam volna, hogy ez a lány az ő "barátnője". Én tényleg nem vagyok egy tetü alak de most le fogom csapni a kezéről, engem nem érdekel más szíve, egyszer az életbe az enyémnek akarok jót.

A leírtak alapján szerintetek van esélyem, hogy sikerrel járok?

2017. febr. 18. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlzottan idealizálod magadban, és azt sem hiszem, hogy valaki, aki az álmaidnőjével jár, nem tesz iszonyatosan féltékennyé. Próbálj reális lenni; valamiért még se szakít a sráccal, pedig ha érezne irántad valamit, meg kellene tennie. Attól, mert valaki kedves veled, neadjisten keres is, még nem lesz szerelmes beléd.

A másik, ami feltűnt, hogy a kérdés kifejtését is másokkal veszekedős stílusban írtad, hogy majd senki nem fogja elhinni, hogy milyen igazat írsz. Szerintem te is tudod, hogy attól, mert te valamit érzel, még nem ír felül minden mást a világon.

Inkább a rajongója vagy, a másik srác meg a barátja. Nem fogod tudni "lecsapni a kezéről", mert a világ nem így működik. Érj egy kicsit. Egy kapcsolat nem feltétlenül a másik imádásán és tenyereden hordozásán alapul, sokkal inkább egy partneri viszony, ahol vannak konfliktusok és kompromisszumok is.

2017. febr. 18. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és senkiből nem provokálhatod ki, hogy járjatok.
2017. febr. 18. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, hát ne legyél már ennyire gyökér....azért, mert nem ismered a srácot, még nem biztos, hogy semmilyen. Valószínű, hogy a csaj nagyon is jól érzi magát vele. Na de kiderül, ha megkérdezed tőle.
2017. febr. 18. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"mint a pasija akit fel se vállal"

AKkor nem vállalja fel, ha csak titokban találkoznak, nem tud róla a család, barátok. Szó NINCS itt erről, csak a faszén nem tolja mindneki képébe magánéletét.

2017. febr. 18. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél összejönni a lánnyal, hagyd békén. Távolodj el kissé, legyetek ismerősök.

A barátkozás felesleges, mert beleélheted magad olyanba is, ami el se fog jönni, ő meg akaratlanul is megbánthat így. Arról nem is beszélve, ha kapcsolatfüggő a csajszi, akkor lehet csak akkor merne szakítani, ha te ott vagy mint leendő pasi. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy ha kapcsolatfüggővel vagy együtt, akkor ő nem téged szeret (bárki helyettesíthetne téged és akár erre sor is kerülhet), tehát előbb-utóbb te is boldogtalan leszel.

Úgyhogy én azt javaslom, adj neki teret, és hagyd hagy élje az életét. Majd ő eldönti mit akar. Ezek után, ha tényleg rossz lenne a kapcsolata biztos szakítana a másik sráccal, és lehet (de nem biztos!) összejönne veled. Ha meg nem, akkor szintén megkaptad a választ a kérdésedre.

2017. febr. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!