Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy el tudom csábítani a barátjától a lányt? 23/f
Kérlek ne ítéljetek el egyből. A történet nem fekete fehér. Nem én vagyok a rossz gonosz szemét alak, de engem igazából már nem érdekel az sem, ha most az egyszer helytelen amit csinálni akarok.
Van egy lány, ő a szerelmem. Igazából testileg-lelkileg hozzám való, számomra eddig a legeslegideálisabb nő akivel valaha találkoztam. Úgy érzem én egész életemben őt kerestem és most megvan. Csakhogy van valakije, van pasija. Próbáltam feldolgozni de nem ment. Képtelen vagyok lemondani Róla... Nekem Ő kell semmire sem vágyom jobban. Persze ha most azt írom, hogy a fél karomat teszem rá, hogy én 1000x jobban szeretném és becsülném a lányt mint a barátja biztos meg sem hallanátok, nem is gondoltok bele hátha tényleg így van. A barátját nem teljesen vállalja fel, facebookon például egyedülálló de ez nála nem igazán jelent semmit. Illetve én úgy gondolom, ha vele akarná leélni az életét akkor kirakná, hogy igenis kapcsolatban van, lennének közös képeik nem játszaná azt, hogy szingli.
Nem r**nc a csaj mert nem hagyta még nekem magát, se csók se semmi nem volt, de ő is érez irántam valamit. Tetszem neki, szokott keresni engem, egyszerűen látom rajta, hogy vágyik rám és gondolkodik rajtam. Biztos nem annyira mint én rá, de mindegy is. Mi fantasztikus pár lennénk úgy gondolom, ha nem lenne neki ez a gyerek már együtt is lennénk talán.
Nem nagy szám a srác egyébként, nálam külsőleg csúnyább közvetve ismerem is nem egy nagy eresztés olyan mr átlagos. Álmomba nem gondoltam volna, hogy ez a lány az ő "barátnője". Én tényleg nem vagyok egy tetü alak de most le fogom csapni a kezéről, engem nem érdekel más szíve, egyszer az életbe az enyémnek akarok jót.
A leírtak alapján szerintetek van esélyem, hogy sikerrel járok?
"testileg-lelkileg hozzám való"
Miből gondolod, hogy ő is így gondolja? :)
A barát felvállalásának mi köze a xaros fb-hez?
Én sem írom ki. Aki ismer tudja, aki nem, annak semmi köze hozzá.
"Nem r**nc a csaj mert nem hagyta még nekem magát,"
Talán nem jössz be neki? Talán gerincesebb annál, hogy mással smároljon, ha kapcsolatban van?
A barát minősítése kimerül abban, hogy nálad csúnyább?
Hát kisapám, a lány helyében nagy ívben kerülnélek.
Önző vagy, felületes, csak magaddal foglalkozol. Még az sem érdekel, hogy a lány mit akar.
Jólvan értem persze szóval én vagyok a rossz értem.
Egyébként miért ne "cserélhetné le" rám a mostani párját? Ha irántam többet érez, és jobban tetszek neki akkor miért ne? Gondolom nem egy életre tervez a pasijával. Nem akarom tönkretenni a csaj életét ti miről beszéltek? Én a tenyeremen hordoznám. Ha többet mozgatok meg benne mint a pasija akit fel se vállal akkor velem boldogabb lenne. Tetszem neki amúgy ez biztos.
"Én a tenyeremen hordoznám."
Mert szerinted más aki szereti nem? Túl sokat gondolsz magadról gyerek
Miért akkor mit gondoljak magamról? Ássam el magam? Kössz nem. Van önbizalmam gondolom nektek ez is baj, a srácot mivel nem ismerem behatóan mégis mit írjak róla? Látom, hogy nem túl jóképű és amennyire ismerem semmi érdemlegeset nem tudok mondani róla olyan semmilyen, ezért nem tudok róla lélektani elemzést írni, ez nem felszínesség.
Nyilván ha annyit van velem a lány, tesz félreérthető megjegyzéseket, "úgy" néz rám, teljesen egyértelmű, hogy nem vagyok neki közömbös sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!