Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akinek nagyon tetszem (hogy csak szexuálisan vonzódik, vagy komolyan, nem sikerült eldöntenem), de én nem érzek semmit iránta. Belementem, hogy találkozzunk, mert nem randinak lett kikiáltva, kifogásom sem volt. Természetesen ő nem így képzelte, megcsókolt, hiába mondtam, hogy ebből normális kapcsolat nem jöhet ki, főként az időhiányomat hoztam fel itt érvnek.

Szegény most mindent megtesz, hogy az én időbeosztásomhoz igazodjon, stb. Most mondjam neki, hogy nem érzek semmit ilyen egyszerűen? :(

2017. febr. 14. 20:16
 1/8 A kérdező kommentje:
(És csak úgy hozzam fel a témát? Személyesen nem sikerült. Azt mondogatja, hogy nem baj, megoldjuk...)
2017. febr. 14. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kár jobban túlkomplikálni, az őszinteség a legjobb, mondd meg, hogy nem érezd, hogy köztetek kialakulhatna bármi is.
2017. febr. 14. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért találkoztál vele? Tényleg azt hitted, baráti találkozás lesz? Miért hagytad, hogy megcsókoljon, ha a találkozás nem randinak lett kikiáltva? Miért kamuzol neki időhiányról, ha a legnagyobb problémád, hogy nem érzel iránta semmit? Legyél már kicsit határozottabb!
2017. febr. 14. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsóra reflektálnék: igen, tényleg azt hittem, volt már baráti találkozóm sráccal, lehet furán hangzik. Miért hagytam, hogy megcsókoljon? Nem hagytam. Először, de csak erősködött, én meg nem vagyok jó az ilyenekben (különben nem írnék ide): nem volt még soha kapcsolatom és megfelelési kényszerem van. Nyilván időutazni nem tudok, nem mondtam, hogy jól történt ez így. Az időhiány nem "kamu", csak alvásnyi időt vagyok itthon, és akkor is dolgom van, és akkor még a barátaimmal meg magammal nem foglalkoztam.
2017. febr. 14. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Továbbá: miből gondolod, hogy ez a legnagyobb problémám? Elárulom; nem, nem ez az, mindössze ez az egyetlen, amiről olyan emberek véleményét várom, akik nem ismernek.
2017. febr. 14. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Adtam egy zöld kezet neked is, kedves második, de azt megjegyezném, hogy 3:1 arányban kérdést tartalmazott a válaszod, ami nem a legpraktikusabb lehetőség, hogyha segíteni szeretnél.
2017. febr. 14. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra próbáltam rávilágítani, hogy hibák sorozatát követted el. Ha ez megvan, akkor legközelebb ügyesebb leszel. Jelen esetben nyilvánvalóan meg kell mondani, hogy "Kedves X, mint férfi iránt, nem érzek irántad semmit, nem szeretnék veled párkapcsolatot. Kérlek, ne próbálkozz tovább!"
2017. febr. 14. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen, ezt én is megláttam. (Csak azért mentem bele, mert mint írtam sosem volt még kapcsolatom, és folyamatosan megkapom, hogy esélyt se adok az embereknek... De ennek meg így nincs értelme)
2017. febr. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!