Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kiábrándultak az elvált emberek?
Nézd meg egy év múlva. És akkor szerintem sokat mondtam.
Már bocs, de egy elhúzódó válás lezárása után kifelé szerinted mennyi lát az ember pozitívan?
Egy adott helyzetben sokkal súlyosabbnak látjuk a dolgokat mint utána.
Majd ha kiheveri a válást másképp fog gondolkozni.
"10 év után vállt el hosszas jogi procedúra után." Csodálkozol ? Elég kiábrándító lehet. Egyrészt 10 év kuka plusz a pereskedés hossza. Másrészt a gyerektartás/vagyonmegosztás. Én is csalódott lennék.
30/f
Hát én 12 év házasság után még mindig hiszem hogy megtalálhatom számomra az igazi nőt.
Pedig nem vagyok jó a csajozásban , mégis nagyon bízok benne hogy van számomra valahol valaki.
Szóval kár álltalánosítani.
Pár hónap és kiheveri, bár tény, hogy hosszútávú kapcsolatot ezután nem nagyon fog akarni.
Én nő vagyok és házas sem voltam soha, de már most, 20 évesen is ki vagyok ábrándulva a hosszútávú kapcsolatokból :D Az ember nem "páros" lény(társas, de az teljesen más téma), csak vannak, akik 5 percet sem bírnak egyedül lenni, mert rájuk tör a magány és ezért kitalálták, hogy legyen egy párjuk.Egy kellően érett, független egyénnek viszont nincs szüksége erre.Mi lehet jobb annál, ha szabad vagy, éled a saját életed és senkivel sem kell kompromisszumokat kötnöd?Plusz nem kell aggódni, hogy megcsalnak, elhagynak, megbántanak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!