Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom. Keresztbe tegyek neki? 20l
Előre leszögezném, hogy az én hozzáállásomat kritizáló válasz nem érdekel, csak, hogy megérdemli e a barátom, hogy egy kicsit kicsesszek vele?
Először is mi 3 évig voltunk együtt, ő most 24. Nagyon helyes fiú de nagyon mélyponton volt mikor mi találkoztunk és részben nekem köszönheti, hogy helyrejött lelkileg és fizikailag is volt egy elég csúnya balesete szegénynek de már teljesen egészséges.
Igazából párkapcsolatnak indult, eleinte nagyon nehéz volt. Bevallom amikor még csak ebbe a fázisba voltunk félreléptem kétszer is amit később el is mondtam neki. Ő megbocsájtott és folytattuk tovább, amikor összeköltöztünk. Akkor már éreztem, hogy nem szerelmes belém de továbbra is nagyon kedves volt figyelmes megtett értem mindent, ő nagyon érzékeny lelkületű ember ezt sokszor nem vettem figyelembe én sajnos ez idő alatt még 1x is félreléptem, ezután már "nyitott" kapcsolatban éltünk de igazából azóta egyikőnk sem lépett félre, illetve ő már előtte sem szerintem. Mindezek ellenére végül mindig minden jóra fordult és boldogok voltunk. Viszont úgy 3 hónapja észrevettem hogy teljesen megváltozott, ha valamit kértem tőle már nem csinálta meg, nem akart vásárolni nekem dolgokat csak magának, nem kedveskedett, nem mutatta ki a szeretetét, ha bementem a szobába ő kábé kiment. Csak magával foglalkozott, és végülis pár napja bevallotta nekem, hogy szerelmes egy másik lányba és szakítani akar. A magyarázata az volt, hogy én nem szeretem őt, folyamatosan csak csalódást okoztam neki (annak ellenére, hogy segítettem neki talpraállni szó szerint) és igazából utál engem. Konkrétan ezt mondta 3 év után... Plussz két hetet adott, hogy költözzek ki a lakásából. Én hiába kértem, hogy beszéljük meg azt mondta már döntött, ne nehezítsem meg mert így is elég nehéz volt neki ennyi idő után ezt elhatározni.
Tudom ki az a lány akivel ismerkedik, és hát elég durván keresztbe tudnék tenni a barátomnak és végülis csak igazat kellene mondanom hozzá ugyanis a csaj nem tudja, hogy ő még kapcsolatban volt és mi együtt lakunk. A lányról is vannak terhelő információim, hiába szép, tudnék olyat mondani az exemnek amitől könnyen lehet, hogy kiábrándulna belőle. Kicsit úgy érzem ennyi idő után, annak ellenére amiken keresztül mentünk és csak így kidob... Szóval kijárna neki egy kis leckéztetés, ha már úgyis csak úgy mert szakítani, hogy már van valakije :) Egyébként én már többször is dobni akartam őt de végül mindig megsajnáltam, annyira mondogatta, hogy szeret és így mindig újra kezdtük. Ezek után még jogosabbnak tartanám a kis bosszúmat, akkor aztán koppanna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!