Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hugom parja szakitott a tesommal. Hogyan segithetnek neki/nekik?
Lassan 2,5 eve vannak egyutt... 1 ev utan osszekoltoztek, en is laktam veluk egy ideig a parommal meg apummal. Nagyon megkedveltem a fiut, olyan volt nekem mint a sajat gyerekem, ( a hugom is olyan nekem, 2 eves volt mikor anyam el hagyott minket es apam nevelt)
Eleg messze lakunk otthonrol, es tegnap a fiu hazarepult. Nem tudom hogyan segithetnek nekik. Ugy vettem eszre hogy a fiu valakinek a befolyasa alatt van azert ilyen a hugommal.... , vagy egyaltalan mar nem is szereti? Ugy valltak el h azt mondta neki a fiu, hogy remelem megtalalod a fiut aki hozzad illik. Megoleltek, megpusziltak egymast es a hugom hazajott hogy pakolhasson. ( a fiu mondta neki h hivjon taxit es menjen nyugodtan haza) szerintetek?
Nem beszelsz magyarul?
Mit nem lehet ezen erteni? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!