Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem de nem törölte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem de nem törölte a közös dolgainkat?

Figyelt kérdés

A barátom 1 hete szakított velem. Elég sokat veszekedtünk, nem beszéltük meg időben a problémát és ide jutottunk. Hirtelen ért a dolog, de nem volt más választásom az elfogadásnál.. Már nem bírta tovább, sok minden összejött neki, besokallt, azt mondta már nem megy neki, nem úgy érez.

Beszélgettünk még pár napig, mielőtt végleg elköszöntünk.. azt mondta nem zárná ki hogy későbbiekben mehetne köztünk ez az egész, de időre van szüksége.. és csak bízik abban, hogy jól döntött.

Az az igazság, hogy én kezdtem el lépni a dolgokban, töröltem a státuszunkat, leszedtem a képeinket és őt is megkértem erre. Azt vettem viszont észre hogy ő fent hagyta ezeket a dolgokat.. van, amit nem törölt le, csak lecserélt, a becenevemet stb. is fent hagyta. Azt mondta ha szükségem van bármire számíthatok rá stb.. ezek jelenthetnek valamit? Vagy csak nekem nem akar fájdalmat okozni?

2017. jan. 21. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerűen tojik rá.
2017. jan. 21. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem emberileg fontosnak tart, de nem érez már semmit irántad baráti szereteten kívül. Pont ezért nincs szüksége leszedni a közös dolgokat, hiszen benne elmúlt minden, nem kavarják fel.

Ne tolj ki magaddal és ne reménykedj, vagy olvass jeleknek bármit, koncentrálj a túllépésre - az pedig nem segít, ha nézegeted a dolgait vagy beszélsz vele, legalább amíg túl nem lépsz a dolgon.

2017. jan. 21. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Közös emlék amit nem tud egyik napról a màsikra kitörölni hagyj neki időt majd idővel kitörli a közös dolgaitokat !Sztem màr nem szerelmes beléd !
2017. jan. 21. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy elkérte az összes közös képünket is.
2017. jan. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!